|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.06.2009
Downloads: 96
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 64 puta u 64 Postova
![]() |
![]()
Svaka cast!!! Mene je gw8E uvek interesovao kao solo klavijatura jer za moj ukus zvuci super i bolje od 99% semplova na trzistu sto se mogu naci lil kupiti. Zanima me kakav je potreban tablet(da li andoroid ili nesto drugo, koliko jaka konfiguracija treba da bude) i na koji nacin je spojen na klavu(predpostavljam obican usb kabal). Koliko kosta midi commander program i da li je ovo sto vidim na snimku vec u midi komanderu ili svako treba sam da izradi? Hvala unapred
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Potreban je android tablet ali midi commander ne radi na svakom tabletu bez obzira sto ima usb host funkciju.Ja imam Tablet Tesla,a probao sam i Zeeon X72 i Nexus iz 2012.Ovom zadnjem naduze traje baterija ali on ima mnoge druge nedostatke pa sam ga zamenio.Teslu gasim u pauzi i taman izgura celu tezgu.Konfiguracija nije bitna ako ti je vazan samo Commander.Usb kabal ti je dovoljan pola metra a nije lose da je na jednom kraju G uticnica i potreban ti je OTG koji obicno dobijes uz tablet.
Midi commander je FREE a ovo sto vidis na ekranu je potrebno sam uraditi ali nije tesko narocito ne za stylove i tones dok je za terce ozbiljna problematika....Sve zavisi sta zelis da postignes! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.06.2009
Downloads: 96
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 64 puta u 64 Postova
![]() |
![]()
Ako bi uzeo gw8 onda bi to bilo zbog solo boja, dakle najvise bi koristio tablet za terce i tones. Bitno je da moze da se uradi, a kada se uradi onda je stvarno elegantno i prakticno. Ako budem uzeo javicu se, a tebi jos jednom svaka cast i zelim ti od srca sve najbolje! Ovo je jako lepo od tebe sto si postavio i dokazao da jedan instrument koji mnogi ne cene vredi jako mnogo u rukama znalca kakav si ti! Ovako sredjen moze pored bilo kojeg aranzera iz proslih generacija pa2x, tyros 3 i drugih bez problema da im parira, a u solo bojama je jos i bolji!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Hvala druze na komplimentima,pomoci cu bilo kome da sam sebi napravi ovo,ali samo pomoci a ne i dati na gotovo.Tako da,ako resis da sebi nabavis GW8 i zatreba pomoc,tu sam kad god imam vremena.
Veliki pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.02.2008
Downloads: 2050
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Ne bih da sirim temu. Dakle SVAKA cast.I samo kratko pitanje,da li je ovakonesto moguce izvesti i na Korg pa klavijaturama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|