Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 28.02.2008, 20:48   #8
MT775
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 07.09.2004
Godina: 50
Downloads: 225
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 11 puta u 8 Postova
Instrumenti: korg pa 800 i korg pa600
MT775 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard nista sa memorijom nije moguce raditi ostaje 64 mb

evo ovako poznajem licno covjeka koji je za i seriju pravio memoriju za 32 ritma pa za pa80 je pravio usb ulaze i prkljucak na HD inace je gazda firme musitronics sa sjedistem u njemackoj kod frankfurta taj covjek znaci je ovlasten od korga da pravi i razvija klavijature dalje medjutim kao i sa pa1x kod kojeg je bila jako realna mogucnost da se memorija prosiruje zato sto vec ima Edo ram ulaze 72 pina koji su mogli ici i do 256 mb korg nije hteo da razvije softwear to jest O.S tako ce i pa800 da ostane vjecno na 64mb pa cak i pa2x su napravili neki sasvim lijevi format memorija i on ce da ostane do 256mb to je politika da bi se prodavale nove klavijature mada je jamaha u tom slucaju zahvalnija i pravi i bolje dirke i dugmice i vecu memoriju samo sto smo mi da ne kazem malo primitivna masa pa ako 10 ljudi kupi korga i napravi dobar set pa se to cuje naokolo onda svu kupuju korga kao nekada lukas vrijeme i g800 euforija ali sve bude i prodje ja sam zakleti korgovac ali nisam pristalica opadanja kvaliteta klavijature od kada su kupili fabriku GEM u italiji prave klavijature kao Fice a prije iz japana samo metalna kucista i najbolji dugmici i dirke kad se sjetim smo m1 i o1w pa t3 opasan dizajn sad. medjutim ko je otvarao i pa80 i pa1x vidjece da ja klavijatura jamahina samo druga klasa ne one dirke kao na Tyros i na motif medjutim korg kupuje dirke od jamahe tako jamaha zna tacan broj proizvedenih korgova i to je to

Promijenjeno od MT775 (28.02.2008 u 20:52 sati)
MT775 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
korg, pa800, vlasnike

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 15:40

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije