|
![]() |
#401 |
Odomaćeni član
|
![]()
napravite malo video sa tim, jbt toliko proslo niko jos nema bk9, kako ce kad nema , ne izlazi nista na nas , klipovi, demosi, ajde
![]()
![]() |
#402 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 202 puta u 133 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
Jedan KEY SET sadrzi 7 audio keys. Mogu biti lupovi ili one shot sample. Mogu biti u sinhronizaciji sa tempom ali i ne moraju.
Svaka performansa moze da pozove svoj audio key set. Dakle, za svaku performansu moze se vezati poseban audio key set. Sto se tice akorda, moram da proverim ali misim da ce krenuti poslednje pritisnut akord. Napomenucu i da svaki ritam moze imati svoj user drum set, ceo user drum set upisuje se u ritmu pa ako jedan korisnik posalje ritam drugom korisniku, u ritmu je sadrzan user drum set sa svim podesavanjima, kao i sa podesavanjima makeup tools-a. User drum set se moze sastojati od bilo kojih elemenata bubnja iz bilo kog seta koje BK9 ima, mogu se promeniti mesta elemenata po zelji, a za svaku udaraljku u user drum setu je tu puno podesavanja, kao na primer general pan, volume, reverb send, pitch, tune...pa do raznoraznih filtera koji mogu promeniti karakter sempla... |
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
Portamento,da li ima Legato switch i da li moze kratak demo sa basovima za narodnjake?
Ako ne,da li ima obican piket bas kao kod G800? |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Da li je to moj drug zainteresovan za kupovinu BK 9 ?
![]() |
#405 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Na zalost, nema legato switch a za narodnjake ja koristim onaj Picked bas 3 koji je postojao i na E80. Kada budem uz klavijaturu snimicu neki demo boja.
Da podsetim da na Bk9 mogu terce, snime se i pozivaju kao performance. |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 2203
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Pitanje za Morisona: gdje se uopce pravi BK9 ako se (jos) pravi ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
@nesaband
Nisam jos uvek nacisto ali videcemo.Pala mu je cena za citavih 500 eura,a ja sam Pirocanac! ![]() @Morison Ma za terce i za ritmove sad nije problem sa Midi commanderom,vaznije je sta se nudi jos pored toga.Taj demo sa basovima za narodnjake bi dosta koristio.Ja sam nesto slicno snimao za GW8 i postavljao ovde... @Rudii Pravio se dosad u Italiji a sad preuzima Japan po zvanicnim informacijama... Dodato: Zaboravio sam,jos jedno pitanje za Morisona. Kad promenimo performansu menja se i audio set vezan za nju,da li je potrebno ukljuciti jos koji taster ili je dovoljno samo pritisnuti neku od dirki u sedmoj oktavi da bi se pokrenuo Loop? Promijenjeno od Boban010 (17.05.2015 u 11:26 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Potrebno je aktivirati audio key pritiskom na audio key taster svaki put kada se promeni performansa....tako je zamisljeno. Ako ima sacuvan audio key uz performansu, kada pozovemo tu performansu lampica za audio key taster blinka dok ga ne pritisnemo kratko, onda svetli konstantno sto znaci da je od tog trenutka audio key aktivan. Zatim pritisnemo neku dirku da bi pustili audio key.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Znaci svaki put mora Audio Key,to nije prakticno....Da li moze da se odredjena fraza pozove recimo promenom varijacije bez pritiskanja dirke?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 2203
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Oni koji su otvarali BK9 kazu da slot za kartu ne vodi nigdje
![]() Inace cijena je sad po meni tu negdje, realna (za dva displeja iz kenozoika) pa uskacem u voz. Jos da je neko podsjetio inzinjere da je Roland davno imao hand pads a ne da se audio okida tipkama, ideja je zbilja za zatvora. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|