|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.04.2009
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 76
Uploads: 0
Rekao HVALA: 202
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Fantom Xa,E-A7,GUERRINI profesional 4
![]() |
![]()
Unapred se izvinjavam ako sam temu postavio na drugo mesto jer nisam nigde video naslov DALJINSKI SISTEMI
![]() Interesuje me prenos ove firme pa ako neko ima neke korisne informacije,iskustva,sugestije... Dodato: ![]()
Ako jednu stvar radis 100% bolje nego drugi...Dobar si...A kada radis 100 stvari za 1% bolje nego drugi...Onda si profesionalac... ![]() Promijenjeno od veselinovicvs (30.08.2013 u 12:49 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.04.2009
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 76
Uploads: 0
Rekao HVALA: 202
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Fantom Xa,E-A7,GUERRINI profesional 4
![]() |
![]()
Evo da javim svim ljudima koje interesuje daljinski prenos LINE 6...
Koristim ga nekih 10 meseci i PREZADOVOLJAN!!!Uzeo XD V35 i ubija kako radi a nabitnije ja vise nemam problema sa frekvencijama.Moram da naglasim da radim u bendu koji broji 7 clanova a 6 ima daljince i dok sam koristio AKG prenos sa 8 frekvencija cesto mi se desavalo da u pola svirke moram da menjam frekvenciju a ton na harmonici mi je preko AKG bio malo krecav,NE KUDIM i AKG radi O.K vec iznosim cinjenice.Imam GUERRINI i stalno sam nesto vijao ton iako imam Djurinu letvu novijeg datuma sa 2 glave SHURE BETA 58a.Od kako imam LINE 6 ponavljam nemam problem sa frekvencijama jer radi na 2,4 GHz a ton "debeo".Vijao sam model prenosa koji u kompletu ima jos i pilot ali ga nije bilo na stanju mada cujem da su im i mikrofoni strava.Eto toliko od mene...Ako nekog nesto zanima pitajte.Svako dobro...
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.08.2006
Downloads: 1068
Uploads: 3
Rekao HVALA: 40
Zahvalili mu 80 puta u 74 Postova
Instrumenti: TYROS5,BEHRINGER X32 PRODUCER,YAMAHA DSR112,JBL 618S XLF,ELECTRO VOICE ZLX12P......ITD...
![]() |
![]()
Ponekad rentam xd-v75 mikrofon . Ima odlican prenos i takodje odlicno zvuci. Jako dobar sistem zate pare.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|