|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#14 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
@Rudiiiii
Naravno da moze Midi commander uz BK seriju a pisao sam o tome malo kako bi ja to upotrebio na BK9 u temi vezanoj za tu klavijaturu.Jeftinije je da kupite tablet Zeeon x72(jedan od najjeftinijih na trzistu) nego Ipad,a commander je besplatan i ne morate da budete expert za programiranje.Kad pogledate samo "graficki interfejs za pozivanje ritmova" na Commanderu sa 50 a mozda i vise ritmova po screenu zavisno od velicine ekrana i kvaliteta vaseg vida,to je nesto sto nemaju ni klavijature vrhunske klase! ![]() A sve besplatno samo na izvolte... @pekilik Hvala na podrsci druze,veliki pozdrav! @makso68 Hvala druze na lepim zeljama,sve najbolje i tebi i tvojoj porodici. Drago mi je sto jos uvek imas GW8,a tek kad je ukomponujes sa aplikacijom videces kako umnogome olaksava rad,narocito sa ritmovima.Steta sto ih je samo 100 na raspolaganju kod GW8. Veliki pozdrav druze! |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Boban010 za ovaj koristan post: | test91238 (30.06.2015) |
Favoriti |
|
|