Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 05.09.2015, 20:02   #11
keyboards
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 01.04.2009
Downloads: 48
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 90 puta u 46 Postova
keyboards befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Gledam ovaj dugo cekani model i po svemu sudeci PA3 je dobio novo ime PA4. Ostalo sve manje vise je isto. Trebamo uzeti u obzir da je sa PA3 korg napravio skoro idealan aranzer sa funkcijama i odgovarajuci potrebama. Tesko je sada jos ici dalje ali moze se. Evo uzecemo u obzir da su skupa ulaganja u novu tehnologiju i da je losa ekonomska situacija. Ipak korg je mogao uz malo sluha da cuje sta nam treba. Zar na nasim forumima i na svim ostalim forumima nije jedna od najvecih vjecnih tema TERCE. Sam ja a vjerujem i drugi cekamo da korg rijesi tJ proble. Evo recimo jedna USER skala sa +12/-12 polutonova rijesava sve. I samo to da je u PA4 jabi vec drugacije razmisljao o kupovini. Ovak za sada po onome sto sam vidio ja necu kupovati PA4 koji je ustvari PA3. PA3 vlasnici mogu ovaj model bez problema preskociti a oni koji imaju PA1, 2 ili 800 pa i nize modele zbog nemogucnosti kupnje PA3 ( jer ce biti izbacen iz prodaje a vlasnici koji ga imaju sada nece ga prodavati) moci ce da kupe PA4 a mozda cak i PA3 le. Evo to je ono sto ja mislim o PA4
Ne kudim korga valjda eto nisu se snasli ali bez obzira gledajuci konkurenciju Korg ostaje na vrhu.
Roland sa svojim modelima se totalno izgubio u vremenu i odaljio od stvarnosti i potreba. Najjednostavnije receno uni su ispali iz lige i sad tu igraju u nekoj zoni. Tyros je i dalje zapadnjacka igracka za penzionere koji hoce da konacno snime dugo zeljeni demo.
keyboards je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 23:33

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije