|
![]() |
#81 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 2203
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Cini se da keyboards nagovara druge muzicare da ne kupuju novi Korg da bi on bio ekskluziva
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Ja sam ipak odlucio zadrzati PA3X, jer ovaj novi jos nisam ni vidio ocima a kamo li probao.
To sto je u njemu "novo" mogu lepo da okace macku o rep. Najverovatnije cu ovom pa3 dodati Kronos x sto je daleko mocnija kombinacija za live i studijski rad, koji je neko spominjao ranije Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.823 puta u 1.359 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
@keyboards - čitam ja ove tvoje kalkulacije ... meni se čini kao da si se malo zaletio s kupovinom pa sad sam sebe tješiš
![]() Matematički gledano, zar ne bi bilo bolje da si za razliku u cijeni za oba modela samo kupio PA4x 74key bez prodaje starih Pa3x? Za iste pare bi imao 3 klavijature i vrijeme za prilagodbu/prebacivanje materijala. I istovremeno, ako ima potrebe, na svirci bi se mogao pohvaliti s novim modelom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | ||
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.04.2009
Downloads: 48
Zahvalili mu 90 puta u 46 Postova
![]() |
![]()
E izgleda da se drustvo na forumo promjenilo. Izgeda da se mi nerazumijemo. A, sta je tu je. Ja vas pozdravljm. Dovodjenja drustvo staro. Dovidjenja forumi i zivi mi bili.
Dodato: Citat:
Dodato: Citat:
Dodato: Ja pricam o faktima i iskustvima i razmisljanja a oni se zezaju. Stvarno nema vise potrebe da sam ja ovdje. Uz sve zelje isvima i postovanje forumu kojem zelim iskreno sve najbolje zelje ja se oprastam od foruma. Red je se pozdraviti sa dobrim ljudima sa kojim se drugovolao. Promijenjeno od keyboards (27.09.2015 u 13:08 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.11.2013
Mjesto: Sl. Brod
Downloads: 957
Uploads: 17
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 15 puta u 14 Postova
Instrumenti: Pa600 ...Tr.
Interesi: informatika
![]() |
![]()
odlična ali skupa sprava za naš tanki budžet,, za sve koji se bave profesionalno glazbom i svirkom ,, je za preporuku ..... ipak on sebe isplaćuje
i moj savjet ipak malo pričekati te vidjeti koliko je moćan s live svirkom na našemu području ...... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
No hard feelings, kolega. Vani si, pokupio si dio njihovog potrošačkog mentaliteta, i to je ok. Tako se to radi. A mi smo tu gdje jesmo, mali pametni balkanci. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Samo je Nedim imao vise instrumenata od keyboardsa ali to ne znaci da je i pametniji i bolji muzicar (da se podsjetimo i tog specijalca). Ti caspere zavrsavaj tu osnovnu i iz dispeta upisi nesto oko ekonomije pa onda uradi kalkulaciju kak' spada, ukalkulisi kamatnjake, transfere i rentu, reprezentaciju i amortizaciju, devalvaciju i inflaciju, porast vodostaja na Savskom mostu, sve.
Keyboarde, vrati se i ne dozvoli da te nekoliko ljubomornih isprovocira i otjera sa foruma. Btw. zar nisi mogao isposlovati i neki popust na tolike instrumente, nisi im valjda dao i neki baksis ![]() Casper je ljubomoran jer svira na instrumentu koji je tek na drugoj poziciji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.823 puta u 1.359 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]() Citat:
U zadnjoj rečenici jasno piše koliko treba nadoplatiti. 2948 $ i 2987 $ = 5935 $ Doduše, nedostaje još 53 $ za 76key. Iskreno, rado bih ponovo u osnovnu školu ali na žalost, ne žele me primiti :-) Sent from my iPad using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Rudiiiii, ne znam čemu ovako pisanje Casperu, naročito uzevši u obzir da ste stariji član foruma (po registraciji).
Od vas sam očekivao puno ozbiljniji pristup temi, a ne komentare baš na razini osnovne škole u koju upućujete kolegu Caspera.
![]() |
#90 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Jbg Dell, bilo bi dobro da si pregledao zadnje stranice, vidio bi ko je koga svrstao u osnovce
![]() ![]() Dodato: Dell zaboravih reci, ako mozes da se zalozis da se keyboards vrati na forum, zamisli tu tragicnu situaciju kad izadje Korg PA15 i nikog ne bude bilo da nam izlozi mane i prednosti i kalkulacije ![]() Promijenjeno od Rudiiiii (28.09.2015 u 02:04 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|