|
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Za Halida sam ja bio koristio neku sambu a mozes i rumbu neku sporiju, a dragana mirkovic cini mi se da je na sa-sa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.09.2015
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
postovanje ljudi,ko more mi reci koji ritam i ako moze Brzina uz taj ritam se svira
mile kitic - Kockar - Bio prosijak ili car - Ja necu ljepsu - hej zivote ,hej sudbino Miroslav Ilic - pozdravi je pozdravi - amerika - Probudi se srce - lutckasta si ti - zoves me na vino - lazu da vreme leci sve Saban Saulic - s namerom dodjih u vel. grad - pruzi ruku pomirenja - Meni je stobom sreca - Kraljica mog srca - nocas mi se stobom spava - uvenuces narcis beli - Dodji da ostarimo - samo volela si lazno - Odlazis , odlazis - Idu dani majko moja Dragana Mirkovic - uzeo si moja jutra - rodjena za mene - izmlicu svet - placi zemljo - kad bih znao kako ceznem Halid Beslic - hej zoro - sjecam se - necu dijamante - ta je zena varala me - iznad tesnja - i zanesem tom ljepotom Kemal Malovcic - Dosao sam samo da te vidim - gori gori srce - ozeni me babo Zorica Brunclik - kosova - ja znam - kada bi me pitali - avlije ,avlije Mitar Miric - Palim zadnju cigaretu - zivjela ,zivjela ljubav Dzej - da sam kralj - ugasila si me Brzi - podigla me iz pepela Lepa brena - cacak - Reci te mu da ga volim - udri mujo - dama iz londona - mile voli disko Sinan Sakic - ej odkad sam se rodi - pokloni poljubac prijatelju starom Halid Muslimovic - Znam za sve sam kriv Serif konjevic - gdje je ona sada Jana - ostavi mi drugove Veki Jelic - Kol'ko kosta pesma ta Asmin Brkan - Najljepsu haljinu veceras obuci Tomislav Colovic - mali mrav Ceca - lepotan Hasan Dudic -Dovidjenja mladosti voljena Tanja Savic - Djerdani Semir Jahic - S tobom sam htio Hanka Paldum - pamtim jos Milos Bojanic - Samo tako Kuki - zena sa zelenim ocima hvala na pomoc i odgovor |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|