|
|
![]() |
#1 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Evo da ja dam moje (subjektivno) misljenje u vezi dirke na pa600... Imao sam ga par godina, svirao na dirku kakva je bila u fabrickom stanju i bio zadovoljan... Posle toga ove godine uzmem pa2x koji je kao sto svi znate profi klavijatura i posle nekih mesec dana shvatim da to nije klavijatura za mene...previse tvrda dirka koja pruza dobar otpor za moj ukus... Sad govorim samo o dirki... Ja sam navikao na jednu klavijaturu i ne volim da nosim solo klavijature pored aranzera tako da sam ju prodao i vratio se na pa600 koji je olima dirke otezane tegicima od po 5 grama...i prezadovoljan sam. Ja jednostavno ne bih mogao izneti tezgu celu noc na dirkama od pa2, a na pa 600 odradim to bez problema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
stvar navike,ja kad sam uzeo pa3x bio sam ubedjen da nema teorije da se naviknem na tako teske dirke,pre toga sam imao pa1x,pa80,Tr,E50...nebo i zemlja,bas mi je bilo tesko ali par dana samo i proslo od tada 3,5 god.
![]()
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Tako je... kažem i ja da je to subjektivno mišljenje i stvar navike i potrebe, ali upoređivati Pa800 i Pa50 je stvarno smešno ( samo navodim primer) Jedno su činjenice a drugo je subjektivan osećaj i potreba.
![]() |
Favoriti |
|
|