Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Roland

Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima!

Alati tema Display Modes
Star 11.12.2015, 10:03   #11
Morison
Ovaj baš voli da kuca

Morison's Avatar

Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 202 puta u 133 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
Morison befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Evo me najzad, odgovoricu na poslednja pitanja:
-Dirke su slicne ali, po mom misljenju, bolje nego na BK5.
-Tekst pesme moze da cita samo iz midi i karaoke fajlova.
-Sto se unosenja teksta tice (pri promeni imena recimo) koriste se numericki tasteri a raspored slova je kao na mobilnom telefonu pa se tekst unosi nikad brze.
-Kompatibilnost je kao i do sada, negde veca, negde manja ali se uvek dodavanjem novih boja to remetilo. Na primer, ritmove iz E50, E80, Bk5...koje sam testirao rade odlicno. Takodje i iz Bk9, ali samo ako nije koristen user drum set. Iz starijih G aranzera rade, potrebno je dosrediti ih ali za par ritmova koje sam probao bila je prava milina slusati rezultat kada samo promenim bubanj na nas drum set, bas i gitaru na nove, nase....Ima zaista puno domacih ritmova za G1000, G800 vrhunski osmisljenih ali tek sa ovim bojama prorade da ne verujes...
Padovi su nezavisni od ritma, oni se nizu u grupe i grupu padova mozes da linkujes uz performansu (ne uz ritam).
U samom E-A7 imamo fabricke ritmove Begin, 7/8, 9/8. Rumba, Dvojka, Or Rumba, Tamburasi koji su univerzalni. Naravno, Roland Tim radi na materijalu koji ce ici uz E-A7 gde ce mnogo sire pokriti univerzalne i namenske ritmove, kao i boje. Mnogo vise posla smo uspeli da uradimo za E-A7 nego ikad do sada, a to je samo zbog toga sto je Roland promenio svoju politiku i dopustio nam na vreme da ucestvujemo zajedno u razvoju ovog instrumenta. Moram da dam sve pohvale za Roland ovog puta, zaista imamo odlicnu komunikaciju i saradnju. Znam da se korisnici Bk9 kod nas (mada ne i u svetu) osecaju zapostavljenim, najvise je to zbog tadasnje lose politike (Italija) ali ipak imajte u vidu da je BK9 izasao u maju 2013. godine a da E-A7 izlazi prakticno u 2016-toj.
Morison je offline   Reply With Quote
Ćlan 3 Vam se zahvalio, Morison, za koristan post:
SMusic studio (11.12.2015), sxkn7 (15.12.2015), tihi05 (11.12.2015)

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 03:53

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije
Loading...