|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 12.08.2015
Mjesto: USK BiH
Downloads: 9
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 26 puta u 26 Postova
Instrumenti: Pa1x pro
![]() |
![]()
@ivangajic01 čestitam kolega, neka te dobro služi 😀
Nego ako moze da pitam, primjetio sam na waveform listi da imaju neki sa dodatkom "HD". O čemu se tu radi? Npr. Broj 1276 je SH-101 Saw, a 1275 je SH-101 Saw HD? Ima još samplova sa tim dodatkom. Jel možda High definition (resolution) audio? Sent from my LG-H815 using Tapatalk Dodato: A vidim i update na 1.04 je vec izasao... Sent from my LG-H815 using Tapatalk Promijenjeno od Mafia (21.12.2015 u 12:07 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
@Morison
Mene interesuje da li ima i koliko Favorite performansi i da li mora da se zakljucava ritam i tempo prilikom promene istih?Ako moze i neki kraci video kako se koristi(promena boja i ritmova) to bi bilo dobro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.12.2015
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
MOZE! Danas sam kupio EA7 i cackao do malopre, vrh klavijatura mala ali obecava mnogo! Ja sam PRE ZA DO VO LJAN
Dodato: Pozz druze interesuje me kako da mi zapamti ritam u klavijaturi a ne na stiku? Hvala Promijenjeno od Dell (22.12.2015 u 12:51 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]()
Zašto niko ne kaci video demo, da vidimo kako se E-A7 rukuje uživo i kako radi sa našim ritmovima? Ne mora to biti odsvirani perfektno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.10.2013
Downloads: 79
Uploads: 6
Rekao HVALA: 34
Zahvalili mu 60 puta u 57 Postova
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Belmo za ovaj koristan post: | veselinovicvs (02.04.2016) |
![]() |
#6 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
@gorangica
Sta "Moze"?Izgleda da nisi ni procitao pitanje koje nije ni bilo upuceno tebi! @Belmo Ne znam kako si mogao da zakljucis na osnovu ovako loseg snimka(los kvalitet) da je to fenomenalno? Narodnjacki poluaranzmani na introima fabrickih ritmova postoje jos od EXR E2 i veruj da nisu nista losiji od ovoga. Fenomenalni su snimci od kolege Morisona ako neko zeli da cuje pravi zvuk E-A7. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 31.10.2015
Mjesto: Podravina HR
Downloads: 39
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 32 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil PC3K6,Roland GW8
Interesi: Muzika i sve oko nje :)
![]() |
![]()
Klavijatura ko klavijatura. Preslusao sam snimak i nista sto vec nisam cuo. Sve je to zaista na nivou dansnjeg ocekivanja od zvuka i kako tko zna klavijaturu iskoristiti. A7 je sigurno dobar stroj i to mi nitko ovdje ne treba reci. Mene osobno vise interesira nepoznanica koja ce sama po sebi doci nakon nekog vremena a to je pouzdanost. U kvalitetu semplova ne sumnjam pa i u samu koncepciju upotrebe aranzera na svirci-raspored funkcija na upravljackoj ploci-sve je dobro predvidjeno vidi se da su korisnicke zelje ispostovane. Treba samo jos dati vremenu da se pokaze ima li bugova i slabih tocaka oko memorija, cipova i slicno. Ako nije problem kolegama koje su kupile da ju testiraju. Pustite da "vrti" midifile neprekidno satima,mada bi to vec i tvornicki trebalo biti testirano. Nadam se da ce proci i test "naseg" napona struje pod satorima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.12.2015
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
@Boban010
Pokusao sam da ti odgovorim na pitanje da MOZE da se zakljuca tempo i u vezi favorita...i jel to strasno sto sam ti ja odgovorio a ne Morison? U vezi snimka, uopste ga nisam postavio za prezentaciju Rolanda jer nisam njihov zastupnik ![]() Promijenjeno od Dell (26.12.2015 u 03:41 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|