|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]()
Evo SudClaviers izdao review Roland E-A7
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio LAsER za ovaj koristan post: | SMusic studio (25.12.2015) |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.05.2014
Mjesto: Srbija
Downloads: 5
Uploads: 0
Rekao HVALA: 28
Zahvalili mu 36 puta u 27 Postova
Instrumenti: Yamaha NP-V80, Digitech VL3D, Roland BK-9
![]() |
![]()
Sve je ovo lepo, ali ovo nije prezentacija, ovo je više kao reklama. Par boja i par ritmova, pa sve klavijature danas imaju dobre semplove, šta je ovde posebno i drugačije od ostalih brendova? Ništa se iz ovoga ne vidi šta sprava može. Svojevremeno su sličan klip snimili i za BK9.
Nama treba prezentacija da vidimo kako se rukuje u svirci, šta sve ima od opcija po menijima i kao se to koristi, šta je to što je svojstveno ovom modelu za razliku od ostalih i šta je sve moguće uraditi sa njim, to je prava prezentacija. To se obično radi u više tematskih klipova, posebno za boje, posebno za ritmove, posebno za sempler, snimak odozgore na tastere i ekran i objašnjenje uz to šta se i kako radi. Kad sam gledao takvu prezentaciju za PA900, oduševio sam se i odmah otrčao u prodavnicu da ga isprobam. Nisam ga kupio iz drugih razloga, ali me je to nateralo da odem. Treba da razmišljaju da će ovo najviše gledati muzičari koji su potencijalni kupci i koji već sviraju neki aranžer, pa ih zanima nešto novo i bolje zbog čega će eventualno kupiti E-A7. Ovakva njihova predstavljanja mi više liče na reklamu za nekoga ko još ne zna šta je aranžer i koji treba da se oduševi čim čuje šta iz aranžera izlazi. Lepo od njih, ali nama jako malo korisno. P.S. Hvala za klip
![]() |
Favoriti |
|
|