|
![]() |
#21 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
Ova ugradnja je bitna za one koji imaju Korg pa60,80 i u njima hard diskove i sad da nebi podatke prebacivali pomocu flopy diska lepo se ugradi ova plocica i napravi se usb kao sto ga imaju Korg pa1x/pro i mnogo brze i jednostavnije komuniciraju hard disk(koji je u klavijaturi) i vas kompjuter...Uskoro planiram da na svojoj klavijaturi odradim ovo i cim odradim,slikam sta i kako i kacim da dovedemo ovu temu kraju...
Tuti Fruti Band Promijenjeno od Minicevac (24.02.2011 u 22:45 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Da li neko od vas ima uslikanu plocu sa Korg-a pa1x na mestu gde se nalazi usb port...Ja sam zalemio taj deo na svom Korgu pa80 na mestu gde je kolega x5d pokazao i gde je predvidjeno ali ocigledno fali jos koji element da bi to funkcionisalo...Imam hard disk u klavijaturi i hteo bih da ga putem tog usb porta povezem sa kompjuterom i ubrzam prebacivanje podataka kao sto je to vec moguce na sledecem modelu posle pa80-ke na pa1x...
![]() |
#23 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Na korgu pa 80 je vec odvojeno mesto za taj deo koji nisu fabricki odradili do kraja nego su tu opciju zavrsili na pa1x-u tek...I sa prednje strane gde su izlazi stavljen je otvor gde se stavlja usb port...Ja sam to zalemio ali ocigledno fale jos neki delovi...
Tuti Fruti Band Promijenjeno od Minicevac (20.04.2011 u 03:16 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
Eh sad sam tek video tvoj post, juce mi je ceo dan bila otvorena, slikacu kad otvaram sledeci put da je ofarbam.... pozdrav.
![]() |
#25 |
Drugar foruma
|
![]()
Kolega Korgx5D.Imam pa 80 i jedva cekam da ubacis sve sto je potrebno za ugradnju usb-a.Ako mozes i zelis pomoci ja sam zainteresovan.Hvala unaprjed.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Početnik forumacije!
|
![]()
pozzzz... interesuje me samo dali ce neko od vas da pokusa da zavrsi ovu temu , dali je moguce ubaciti usb, i kako ( uputstvo ) .hvala unaprijed
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Da moguce je ugraditi USB interfejs.....nekako je i logicno posto je izvedba za HD na svakoj PA60 i PA80 ueadzena sa kodiranim zicama. Na zapadu su se od pocetka ta dva modela prodavala sa fabricki ugradzenim HD ima samo su na balkanu prodavci hteli jos malo da ucare
![]() Ja sam vec postavio na dovnload sekciju opis ali beshe gi davno. Ako ne nadzes sllucajno na forumu zvirni na google i ukucaj Korg PA80 USB interface i naci ces i slike i prodavnice gde mozes naruciti. Onomad je taj deo kostao oko 180 Eura. Pa puno srece ![]() Dodato: http://www.yu-midi.org/forum/downloa...o=file&id=4075 Promijenjeno od gega (12.12.2011 u 08:17 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.04.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Evo posle dužeg vremena javljam se da završimo ovu temu. Naime ja sam počeo sa ugradnjom ali sam zastao i fali još nešto da bi se završila komunikacija. Ako ima zainteresovanih ja mogu da postavim sve što sam ugradio i uradio, da napišem, pa da zajednički rešimo konačno ovu misteriju. A svakako svima će služiti i značiti puno.
Ovim putem pozivam sve članove dobre volje da pomognu. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.07.2015
Mjesto: HR
Downloads: 114
Uploads: 16
Rekao HVALA: 49
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: klavijatura Korg pa 700, pa80, Le, harmonika Dallape Organtone 120
![]() |
![]()
kolega, evo vjerujem da će ti ovo pomoći što sam postavio u download sekciju. http://www.yu-midi.org/forum/downloa...#axzz3xFFpoKAI To je uputstvo za ugradnju USB Interfejsa u Korg PA80 na Srpsko-hrvatskom jeziku, a ima i na Engl. Pa kad moderatori odobre može si skinuti kome bude trebalo. Ja isto imam korg pa8 no nisam htio prčkati po njemu jer se baš i ne kužim u te stvari i ne bih želio napraviti neku štetu, tako da ja to nisam radio. No valjda će ti ostale kolege koje imaju iskustva s tim moći bolje pomoći. Koliko vidim nemaš još uvijek odobren download pa ako želiš da ti pošaljem uputstvo na tvoj mail, javi mi se na pp.
Promijenjeno od Fekete (14.01.2016 u 19:33 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.04.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Druze hvala tebi na pomoći, i na ovom postu, ali to u download sekciji je koliko znam uputstvo za ugradnju interface-a sto ide umesto video board, tj. ona skuplja varijanta sa karticom. A ovde što ja hoću jeste varijanta što se usb ugrađuje direktno na ploči i dosta toga sam uradio, ali fali još nešto a ne mogu da skontam šta je to.
Voleo bih da rešimo to i da zatvorimo ovu temu. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|