Vex ja se nisam razočarao,niti sam rekao da ja u Korga tako ubacujem boje,moj pa3 je sređen po mom ukusu i svaki ritam i sve boje su iznivelisane,ne postoji ne postoji ama baš ni jedan sempl da ga nisam editovao po nekom svom ukusu,nisam zarobljenik brendova ni trendova,u poslednje tri godine sviram sa svojim bendom na istom tom pa3 gde sam napravio farbe tako da mogu i sa bendom kvalitetno odraditi,aranžer mi treba možda jednom u mesec dana.Nikada ne komentarišem nešto što nisam isprobao,a pošto sam Ea7 kupio samo sam izneo svoje subjektivno mišljenje sa kojim se ne mora niko složiti.Ako uspem da sredim Ea da mi odrađuje posao,prodaću pa3 i uzeti Kronosa,pošto mi treba dobar solo za bend,to mi je neki plan,ako kojim slučajem ne uspem da izvučem iz Ea7 to što želim,prodaću ga i kupiti g6,tako da je ovo test faza,a što se boja tiče ja to tako čujem,opet kažem subjektivan sam.Meni je lično bitno da ja budem zadovoljan,sa pa3 sam prezadovoljan,a sa Ea7 sam za sad vrlo zadovoljan jer je koncepcija slična Korgu,tu je najveći problem što je sprava jeftine izrade i realno je jeftina,a mnogo daje,to mogu sa sigurnošću da kažem,čak sam danas konvertovao svoje ritmove sa pa3 i gde nemam loop na perkusijama svi ritmovi rade u redu,negde ću morati presložiti prelaze,negde kontre,gde sam radio guitar mod,a bubanj sam mapirao kao na pa3 tako mi je najlakše da ga na brzinu sredim.
|