Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Mixeri

Mixeri Sve o miksetama

Alati tema Display Modes
Star 29.01.2016, 15:16   #10
sladjans
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 23.06.2008
Mjesto: Beograd
Downloads: 373
Uploads: 11
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg Pa3x
sladjans befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Hvala kolege na iskrenoj pomoci. Definitivno ovaj opis je dovoljan da me ova sprava ostavi bez daha. Sve sto mi je potrebno nalazi se u tako malom kompaktnom kucistu i tabletu. Fenomenalno. Definitivno to ce biti moj izbor, i nadam se da cu vas obradovati uskoro. Ono sto jos ostaje da odlucim jeste broj kanala, posto bend cine pevac, pevacica (bezicni mikrofoni), sax, harmonika (bezicni mikrofoni) i aranzer. Do sada smo uvek bezicne mikrofone i baze od harmonike i saxofona prikljucivali na mikrofonski ulaz miksete, tako da je to u ovom slucaju knap, nekako se tu jedva provlacimo. Ako bi bezicne sve stavili u linijske kanale, to bi bilo to. Imao bih jos par pitanja... Prvo... Koji mi tablet preporucujete, da li je potrebno da ima neke ludacke performanse ili mogu da kupim i neki jeftiniji od 7-10 incha? Vidim ima Tesla, i tako neki nepoznati brendovi, jako su povoljni, ili da se odlucim na nesto ozbiljnije? Drugo... U slucaju da se javi mikrofonija da li moze da pomogne RTA u tom slucaju? Gledao sam nesto na you tube-u, mikrofonija je eliminisana zaista brzo, e sada da li je to tako i u praksi? Ovo pitam zato sto je mikrofonija mom bendu nocna mora, zato sto nam harmonika jako cesto zapisti. Eto, ne bih vise da duzim, generalno Behringer ovim daje mnogo vise od moje kombinacije koju trenutno posedujem, i verujem da sa MFX-om necu nista postici. Jedina prepreka mi je do sada bila ta sto nisam bio u mogucnosti da probam miksetu u prodavnici... Takva je politika nasih prodavaca, ne zele da raspakuju proizvod, ali kolegin snimak mi je otkrio drugu stranu medalje...

Promijenjeno od sladjans (29.01.2016 u 15:17 sati)
sladjans je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
behringer, digitalni, mixer, x18, xr18

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 21:53

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije