|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 31.10.2015
Mjesto: Podravina HR
Downloads: 39
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 32 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil PC3K6,Roland GW8
Interesi: Muzika i sve oko nje :)
![]() |
![]()
Milane zvuk ne da ne zaostaje nego je odlican.
Tipke su takodje bolje -bar meni od recimo na pa3 . Dva ekrana su ogromna prednost od recimo jednog,a touch jedinu prednost ima kod pisanja inace mi ovih 2o tastera uz ekran vise znace nego touch na jednom ekranu ! Taster je i lakse zamijeniti nego ekran ![]() Velika je stvar dok imas na jednom ekranu otvoreno sve za aranzer tj ritam a na drugom otvoreno sve za biranje stylova ili boja a bez da utjecu jedan na drugog-velika prednost ! Tezina je takodje prednost Rolanda -hvala lijepa na top 25kg ![]() Dotakao si zvucnike e pa to je ono sto je meni na vrhu svidjanja ! Dok sviram sluze mi kao odlican monitor ! Na njega mogu spojiti i drugu klavijaturu koja nema monitor na sebi pa i nju cujem sta sviram a da nisam naprijed preglasan . Kod kuce ustekam u struju upalim i vec sviram ! Evo to sve "top" klasa po top cijeni nema a prednosti su EA7! Jedino sto ova klavijatura zasluzuje i sto bih ja eventualno mijenjao je fizicki izgled -ne front panel nego sam oklop. Samo da su stavili ukrasne stranice vec bi ljepse izgledala. No ja sam i ovako zadovoljan . |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|