|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
hahahahaha , pa daa , ja sedeo opet zagrejao stolicu, sve odradio, oni sad uzivaju u zvuku i ono nikad ih video , cuo, samo pice inboxi dajj mi te zvukove kako sta?
i kad skontas posle toliko godina davanja , niko to nikad nije cenio ,nit su se vise kad pojavili da tebi nesto daju !! samo nemamo, a pice sa fajlovima vise zaradjuju nego ljudi sto sviraju pro!! brate ako hoces ipsostavis racun i vozdra. al msm sve to na stranu, najvise sam isao sa jednim precim ciljem koji oni nikako da shvate a to je da za midi nije bitna zvucna karta u danasnje vreme , bilo koji laptop hd, dell i te jake firme, zvuce kako treba te integrisane karte, cak se moze preko njih i svirati vuci vsti uzivo bez icega sa strane, jedan vamo kod mene dosao mi sa laptopom i kaze vidi ovu spravicu>? rekoh a? kaze uzeo externu muzicku 170eu kaze mnogo bolje mi sad midi fajlovi izlaze !! a ono pici vanbasco i windows gs standard. ( fakticki u mozgu je prelomio da je to stvarno bolje ) hahahahah sad ovo kad bi mu pustio sjebo bi se!! nema net da ovo cuje hahah
Virus Bend (Samac-Modrica) Music studio Branoy BiH-Republika Srpska-Samac Facebook Brano Vujicic (Branoy) Promijenjeno od branoy (05.03.2016 u 16:04 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio branoy za ovaj koristan post: | Pero3 (01.01.2020) |
Favoriti |
|
|