|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Kolega , svaka cast , lepo ti radi sint a i otpevo si ga super , ja bih samo dodao malo basa na mikrofon i to je to
Sledeći član vam se zahvalio gagan za ovaj koristan post: | smuchac (11.03.2016) |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 147 puta u 142 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Klavijatura je ubodena u Behringer Xenyx 1204 USB. Nema efekte ni ništa. Mikrofon sam ukopčao u klavijaturu i preko nje pjevam. Sve što sam ovdje postavljao snimano je tako. Snimam u Audacity programu. Zvučna na kompu je
neka Realtek integrirana i nju sam ubio i nje više nema a spojena je ASUS Xonar U7 Echelon Edition koja nije nešto bitna u cijeloj priči jer preko nje samo slušam. Isto tako, i mixer se ponašao kao zvučna kartica jer je i on preko USB-a pa mogu slušati i preko njega i preko Xonara. ![]() P.S Hvala na pozitivnim komentarima! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.10.2013
Downloads: 79
Uploads: 6
Rekao HVALA: 34
Zahvalili mu 60 puta u 57 Postova
![]() |
![]()
Fino ti to, svaka cast
![]() Jedino mozda je malo ovaj snare prenapadan, ostalo ekstra. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Belmo za ovaj koristan post: | smuchac (22.05.2016) |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 147 puta u 142 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Nije ovo za postavljat tu al snimilo se sve dok sam štelovao jer nikako da dobijem vokal... S*ebo mi se kompjuter,novi windowsi i dok sam namještao snimalo se. Kasnije slušam i pišam od smijeha pa reko,nek se i raja nasmije...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veliki prijatelj sajta
Registrovan/a dana: 01.08.2008
Mjesto: Pljevlja
Downloads: 1290
Uploads: 2
Rekao HVALA: 81
Zahvalili mu 17 puta u 17 Postova
Instrumenti: Pa 3x,fantom x6
Interesi: Svasta nesta
![]() |
![]()
U jednom od ranijih postova kažeš:"Boja glasa mi je uvijek bila minus i tu mislim da nema pomoći...".
Ja druže mislim da ti imaš veoma lijepu i upotrebljivu boju glasa. Možda treba samo malo više energije unijeti.Imam utisak (možda griješim) kao da se plašiš da "pustiš" glas jer ćeš pogriješiti sa sviranjem ili se previše trudiš da uljepšaš.Inače meni je ovo veoma,veoma prijatno za slušanje. Veliki pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|