|
|
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#28 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.05.2007
Downloads: 305
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
oko svega sam se raspitao sa jednim ortakom kome su zanimanje kompovi ali razvaljuje sve na tu tematiku. imamo jednostavno resenje za ugradnju flash kartice od 8gb za 15e. i to je smesno sta ima da se uradi, on ce da nadje shemu ploce i da vidi da li ima kontroler ili nema. ako ima kontroler moze da se ugradi kartica od 8gb koja se ne greje i kojoj ne treba posebno napajanje
e ako nema fabricki ugradjen kontorler onda nista od toga jer je tesko naci drajvere, a ako ima kontroler onda se samo zalemi IDE 2.5'' i jos jedan deo i radi ko ludo. eto ako neko provereno zna da li ima kontroler ili nema neka ostavi post ![]() mada on decko kaze da bi taj kontroler trebalo da se ugradjuje fabricki jer je ista ploca od pa50 i pa80 ![]() nisam bio dugo na forumu, studiram u bg i dolazim vikendom i iskreno sam vas sve pozeleo ![]() jao ljudi ovo je jako vazno ako postoji kontroler moze da se ugradi kartica od 8gb a ne hard disk i sve kosta oko 15e. ako neko zna neka javi da li postoji kontroler ![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, pa50, usb |
|
|