|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
|
![]() |
#11 | |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 31.10.2015
Mjesto: Podravina HR
Downloads: 39
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 32 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil PC3K6,Roland GW8
Interesi: Muzika i sve oko nje :)
![]() |
![]()
Mozda na papiru ali ja evo bas isprobavao i nista ne cujem razlike.. slusao sam hal i dilej ...normalno rade jedino sto je na mono kanal malo volumenski slabiji sto se rijesi pojacavanjem gaina,ali slusno ja ne cujem neke razlike u zvuku...neznam mozda na nekim korusima ili ... ali na ovom osnovnom efektu kojeg 99% koristim je cist ok.
Ja sam experimentirao da odvojim bas gitaru koja je na lover traci. Stavim na -63R na -64 ne moze -neznam zasto ali nebitno i ide na zasebni kanal ...sad moram vidjeti koliko to utjece na desnu ruku pa odluciti dal se isplati ili ne. Desna ruka ide normalno na ta oba kanala pa sve radnje na "bas" kanalu utjecu malo i da solo no... vidjet cu jos to ! Za kolegu je to elegantno rijesenje ako ima na mikseti slobodan aux ![]() Dodato: Citat:
![]() Samo lover traku stavi skroz desno i onda ce ti ona ici na jedan kanal-desni i sa tog kanala iz miksera preko auxa vuci banana kabel u vokoder. Nista drugo u klavijaturi ne trebas mijenjati ![]() ![]() Promijenjeno od tihi05 (09.04.2016 u 13:19 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tihi05 za ovaj koristan post: | veselinovicvs (09.04.2016) |
Favoriti |
|
|