Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Mixeri

Mixeri Sve o miksetama

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 19.04.2016, 00:06   #1
Milan$
Stvarno kod kuće

Milan$'s Avatar

Registrovan/a dana: 02.04.2009
Downloads: 6415
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 89 puta u 83 Postova
Instrumenti: Pa5x
Milan$ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Milan$ pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Ja ga koristim 2 godine, i nisam imao nikad problema s njim oko bugova, zamrzavanja i slicno, citam po stranim forumima da se cesto desava ljudima da im output signal opada vise puta u toku svirke, i slicno, ja takva iskustva nisam imao, ali problem sa.strujom definitivno postoji, naslucivao sam ranije, a sad za vikend.sam.se.konacno uverio, kao sto rekoh, kad smo promenili izvor napajanja, kao da sam progledao u momentu...signal ne opada, jednostavno zvuk je najjednostavnije prstav, basa ima, ali je nekako nedefinisan, ne umem to da opisem, i cim smo promenili steker za struju sve je isplivalo milina, narocito se culo u prvom delu svirke kako gitaristi zvoni gitara, a vokali su tako prstali na slovo "S" kao da sam im odvrnuo visoke do maximuma...cim smo promenili napajanje sve je.doslo na svoje.mesto...definitivno je do struje, e sad da li nesto zeza u mixeru kod njegovog napajanja ili je struja toliko bila losa jbm li ga, ali jedno je sigurno - struja nas.je dobro oprlila to vece, tako da je.sigurno da je.struja bila losa, a koliko to sad.u stvari treba da.utice.na.zvuk mixera, jbm li ga iskreno...pricam s ljudima, citam po forumima, neki imaju slicna iskustva, neki nemaju problema, jbm li ga...ako ga odnesem kod mustanga, kako coveku da.manifestujem kvar kad sve.radi , i ako je dobra.struja , on nece.nista primetiti da lose.funkcionise, jbm li ga, nisam pametan...mozda da promenim mixer?

Poslato sa G7-L01 uz pomoć Tapatoka

Promijenjeno od Milan$ (19.04.2016 u 00:10 sati)
Milan$ je offline   Reply With Quote
Star 03.10.2016, 23:05   #2
josipv
Odomaćeni član

josipv's Avatar

Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Croatia VT.
Godina: 42
Downloads: 545
Uploads: 1
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 27 puta u 25 Postova
Instrumenti: Kurzweil pc3K6,Korg Kronos 1
Interesi: Muzika,automobili,automehanika
josipv befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
josipv pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od Milan$ Pokaži Post
Ja ga koristim 2 godine, i nisam imao nikad problema s njim oko bugova, zamrzavanja i slicno, citam po stranim forumima da se cesto desava ljudima da im output signal opada vise puta u toku svirke, i slicno, ja takva iskustva nisam imao, ali problem sa.strujom definitivno postoji, naslucivao sam ranije, a sad za vikend.sam.se.konacno uverio, kao sto rekoh, kad smo promenili izvor napajanja, kao da sam progledao u momentu...signal ne opada, jednostavno zvuk je najjednostavnije prstav, basa ima, ali je nekako nedefinisan, ne umem to da opisem, i cim smo promenili steker za struju sve je isplivalo milina, narocito se culo u prvom delu svirke kako gitaristi zvoni gitara, a vokali su tako prstali na slovo "S" kao da sam im odvrnuo visoke do maximuma...cim smo promenili napajanje sve je.doslo na svoje.mesto...definitivno je do struje, e sad da li nesto zeza u mixeru kod njegovog napajanja ili je struja toliko bila losa jbm li ga, ali jedno je sigurno - struja nas.je dobro oprlila to vece, tako da je.sigurno da je.struja bila losa, a koliko to sad.u stvari treba da.utice.na.zvuk mixera, jbm li ga iskreno...pricam s ljudima, citam po forumima, neki imaju slicna iskustva, neki nemaju problema, jbm li ga...ako ga odnesem kod mustanga, kako coveku da.manifestujem kvar kad sve.radi , i ako je dobra.struja , on nece.nista primetiti da lose.funkcionise, jbm li ga, nisam pametan...mozda da promenim mixer?

Poslato sa G7-L01 uz pomoć Tapatoka
Ista stvar se i meni desava sa 24.4.2 presonusom
Dok je struja zdrava sound je hifi na mackie sa1232,cim je struja losa sve prsti i sikce kao sto Milan kaze,preznojih se od glave do pete da ustelam i opet ro nije to...
josipv je offline   Reply With Quote
Star 04.10.2016, 00:46   #3
Milan$
Stvarno kod kuće

Milan$'s Avatar

Registrovan/a dana: 02.04.2009
Downloads: 6415
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 89 puta u 83 Postova
Instrumenti: Pa5x
Milan$ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Milan$ pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

probaj ovog Furmana, mozda resi probleme..ja za ovih 6 meseci otkad je pisan post, nisam nasao nijedan polovan na oglasima, a gledam stalno, a novih vec nema od pocetka godine, bilo ih je ranije u artistu, ali kazu slaba prodaja i odustali su, vise ne narucuju..idem uskoro nesto za inostranstvo, pa cu videti tamo neki da nabavim..samo se nadam da ce biti vajde od njega
Milan$ je offline   Reply With Quote
Star 13.10.2016, 02:56   #4
miki2008
Vredan član društva

miki2008's Avatar

Registrovan/a dana: 07.04.2008
Mjesto: Banja Luka
Godina: 40
Downloads: 266
Uploads: 16
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Klavijature
Interesi: pecanje
miki2008 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
miki2008 pošalji poruku preko ICQ messengera miki2008 pošalji poruku preko MSN messengera miki2008 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ne postoji oprema koja nije osjetljiva na los napon i sve ono sto ide uz los napon... Neka vas nikad ne zbuni voltaza na korektoru, vecini korektora najmanji problem da isprave voltazu, mimo voltaze ide mnogo problema!!! Nekad to i najbolji korektori ne mogu da isprave te smetnje!!! Jednostavno 220-250V ciste struje bez korektora i onda sve radi savrseno cim je napon ispod toga slijedi pregrst problema i sa korektorom. Pravi korektori kostaju nekoliko hiljada eura!!!

Promijenjeno od miki2008 (13.10.2016 u 02:59 sati)
miki2008 je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 11:31

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije
Loading...