|
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 13.01.2015
Mjesto: HR-Osijek
Downloads: 25
Uploads: 0
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 125 puta u 113 Postova
![]() |
![]()
Ovakve savjetodavne teme su super za nas starije.
Obnavljamo staro gradivo vate,decibele,kombinacije efekata, eq. Da i usput se sjetimo lijepih davnih vremena haha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 10.01.2013
Mjesto: Iza sedam gora,planina i mora
Downloads: 1123
Uploads: 4
Rekao HVALA: 260
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Interesi: Interesi
![]() |
![]()
Kad smo vec kod mixeraa. Ima li neko iskustva sa MACKIE CFX12?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.01.2013
Mjesto: Zagreb
Downloads: 323
Uploads: 32
Rekao HVALA: 85
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
Interesi: Glazba
![]() |
![]()
@casper
Casper, bas suprotno, vecina ljudi tj. kolega mi je nabacila na nos taj dynacord i zato bas sam pitao to i mislio da je ona najbolji izbor, medutim skup je dosta, to sto kazu ljudi, star a skup, a nije mi jasno zasto je tako. Iz svega ovog sto sam do sada procitao i sto je "receno", mislim da cu malo pricekat, skupit nesto para, i potrazit neku power yamahu, samo jos neznam koji model. Nabacit jos koju stotku eura gore, i uzet nesto od yamahe sto vec mi se bude svidjelo, i sto mi kolege naravno preporuce kao najbolji izbor...bacit cu se malo u potragu, da vidim sto to yamaha nudi... Promijenjeno od makl (28.04.2016 u 14:39 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Shvaćam ja tvoje dileme.
Svaki će ti razlgas svirati i ako nemaš neke prohtjeve i ako nemaš iskustva, nećeš niti biti svjestan da postoji bolje za iste pare. To ti pokušavamo reči, daleko od toga da Dynacord nije dobar ali je sigurno da ćeš ga platiti mnogo više nego vrijedi u odnosu na konkurenciju. Spomenuti pm-500 sam imao priliku svirati, bilo je jako davno, prije 20 tak godina. Odličan mixer, lijep ton, snaga OK. Ali on je odavno ušao u ligu oldtimera i kupovina instrumeta tog godišta je po meni apsolutno bacanje para. Slažem se s @mikimiki, niti ja ne bih kupovao power mixer. Ako se već nema za aktvine kutije+ mixer, onda je opcija pojačalo+mixer mnogo bolja kombinacija. Kako god i što god budeš uzimao (pogotvo polovno) obavezno dobro probati prije kupovine i sam se uvjeriti da je to ono što ti odgovara (i da li je ispravno). |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|