Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Yamaha

Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e...

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 08.06.2016, 09:20   #1
LAsER
Ovaj baš voli da kuca

LAsER's Avatar

Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
LAsER befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Nisam do sada imao Yamahu (svirao na Korg Pa serijama i Roland GW8), ali koliko sam fo sada mogao da isprobam u radnji Yamaha PSR s770/970, su pun pogodak.

Interni ROM se da daleko više i bolje iskoristiti nego na Korg-u (izuzev Pa3x i 4x). Best Buy PSR s770 1000€. Kod PSR s970 2000€ već dolazi dilema da li nov ili polovan Pa3x/Tyros4.

Sve u svemu sem dirki, nemam nekih bitnih zamjerki na s770.

Koliko koji Pack (Orijental i Balkan) zauzimaju memorije?
LAsER je offline   Reply With Quote
Star 14.06.2016, 23:01   #2
salle88
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 20.07.2009
Downloads: 2
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
salle88 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Pozdrav svima još jednom. Zanima me da li sa psr s770 mogu da uradim sledeću stvar (nemam ovu klavijaturu ali nameravam da je kupim). Želeo bih da napravim demo snimke svojih kompozicija i da budu što kvalitetniji. Ideja mi je da sve prvo snimim kao midi u sekvenceru klavijature, a zatim bih želeo to da prebacim na računar u audio formatu (wav), ali svaki kanal iz sekvencera zasebno. Dakle da na kraju dobijem npr. 16 audio fajlova na računaru koji su zapravo snimci 16 midi kanala iz sekvencera. Naravno, treba i da budu vremenski sinhronizovani kako bi ih spojio u jedan projekat u DAW-u i kako bi mogao da ih zasebno editujem. Video sam na prezentacijama da interni audio rekorder može da snimi kompletnu pesmu iz sekvencera, ali ne znam da li može kanal po kanal i da uz to budu i sinhronizovani. U owner manualu samo piše da mogu da se puštaju zasebni kanali kao playback, ali ne piše da li mogu da se snimaju. Pošto planiram da kupim i eksternu zvučnu kartu ista stvar me zanima i u tom slučaju - da li mogu iz sekvencera da snimim zasebne kanale direktno na kompjuter preko kartice tako da ostanu sinhronizovani... I pošto prvi put radim ovako nešto, zanima me i gde se dobija kvalitetniji zvuk, na snimku preko internog rekordera ili preko kartice? Hvala svima
salle88 je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 21:34

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije