|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 31.10.2015
Mjesto: Podravina HR
Downloads: 39
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 32 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil PC3K6,Roland GW8
Interesi: Muzika i sve oko nje :)
![]() |
![]()
Vec sam negdje postavio to pitanje ali postavljam ga ponovo ovdje.
Radi se o dva Rolanda EA7 i GW8. Preko EA7 kontroliram i vucem bass gitaru iz GW8 i to sve sam podesio i sve mi radi kako zelim ali volio bih jos da mi exp pedala koja je ukljucena u EA7 ujedno kontrolira i radi preko midi i na GW8. To ne uspijevam za sad,pa da mi netko skrati "muke" ako zna sta treba. Na EA7 sam sve probao sad mi preostaje jos probati na samom GW da nije nesto sto ne dozvoljava upravljanje exp. preko midi. Hmmm... to mi je sad palo na pamet.Ne znam da li je to uopce i moguce. Netko je od vas pisao da je to moguce i da si je podesio !? Kako inace izbjeci vuci dvije pedale ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.823 puta u 1.359 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Postavio si istu temu u čekaonicu, tako da ćemo ovu novu ostaviti.
Što se tiče problema, prvo moraš reći na koji način spajaš EA7 i GW8, koja je volumen pedala u pitanju i u koju klavijaturu je spajaš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Uz duzno postovanje kolega ,mislim da nisi dobro procitao moj post tj pitanje. Sve pise. pa da se ne ponavljam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.823 puta u 1.359 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Onda dobro, ako netko može na osovnu informacija koje si dao, neka ti odgovori.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]()
Imao sam GW8 i spajao sam pedalu preko Tyrosa i sve radilo kako treba. Zaboravio sam kako idu podesavanja na GW8. Bitno je da ukljucis contrlol i system exlusive poruke na obe klavijature, i mora da radi. Ali pazi kod Korga npr imaju filteri i kad cekiras podatke ustvari ih iskljucis. Reko da nije tako i na GW ili EA-7
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
neće pa neće.... nemam vise ideje.
Probao sam i sa system exklusive jer to nisam prije probao ali nista se ne desava. Na EA ima u midiju opcija EXPresion i volume po svakom uperu ali nista. Mislim da je to otprilike standardno podesavanje-sam taj protpkol oko midija i netko tko je to dobro proucio sigurno zna sta i kako treba biti podeseno na bilo kojoj spravi i da radi to sto zelimo. Bilo kakva ideja i pomoc je dobro dosla jer steta da ne iskoristim ovu mogucnost ako postoji ,a ocito postoji! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]()
Nemam sad ni jednu klavijaturu kod sebe, cak nikog ni ne znam ko ima te klavijature. Ali ti mogu sa sigurnoscu reci da to sto ti hoces moze.
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
pa mislim da nije toiliko bitno marka klavijature jer bar se meni tako cini da jemidi protokol jedan standard kod svih naprava. mozda neki nazivi slicni ali u principu meni bi netko trebao reci na sta sve moram posvetiti paznju-koje naredbe ukljuciti da protokol krene . Vjerujem da ovdje na forumu ima ljudi koji su u tome iskusni samo ne vide ovu moju poruku i molbu ili ih momentalno nema . Nadam se da cu ovo rijesiti sam ili uz neciju pomoc.
![]() Dodato: probaj ti na svojim klavijaturama pa ako ti radi reci sta si sve podesio .... vjerujem da i ja imam sve te komande na svojim klavijaturama ![]() Dodato: Evo probao sam umjesto GW8 midijem spojiti XP30 i radi EXP pedala na EA7 i XP30. Znaci da je problem u GW8 ![]() Promijenjeno od tihi05 (13.06.2016 u 00:52 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|