|
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
de der i onda objasnite sto je onda popustio na jednoj prx600 koje sam ranije imao?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 16.10.2016
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
Jeste najaci magnet ali je mnogo osetljiviji na grjanje od ferita i mnogo brze gubi magnetna svojstva tako da nisam u zabludi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ako uspevate da toliko zagrejete magnet i on time izgubi magnetna svojstva, onda vama treba jaci zvucnik. Taj koji zagrevate vam nije dovoljan za posao koji radite.
Zamisi neko ko poseduje veliki sistem, recimo JBL Vertec 16 komada po strani. Tu imas negde 200 neodimium drajvera, i to tako krene da popusta. Pa gde bi mu bio kraj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
moja kutija je retko koriscena na ivici limita, i van propisa, cak mi je retko trebala i da radi punom snagom, znaci mazena i pazena..ali nije imala aktivno hladjenje,samo pasivno, i malo se vise grejala nego inace zbog toga, i vremenom je to dovelo dotle da magnet tu popusti..to mi je objasnio i serviser i pokazao mi zvucnik i sam se uverio, a posle sam trazio po netu i ima dosta o tome pisano, cak je pisana i neka primedba, peticija JBL-u oko toga, ali naravno nista od JBL-a..ima puno primera o tome po internetu..pozz
Promijenjeno od Milan$ (18.11.2016 u 04:38 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|