|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.10.2009
Downloads: 3
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: pa2xpro, e96,gw8,Tyros3
![]() |
![]()
Hvala na odgovoru.Procitao sam vise puta tvoja upstva za rad na Tyrosima, i ovo pomenuto...i odlicni su, svaka cast. Ali, oops...ja sam napravio gresku i nisam jasno postavio pitanje. Dakle, radim u ritmovima "chord switching" pa obrada u samoj klavijaturi neide nikako (sigurno znas zbog cega). Treba to da uradim na racunaru i gotov ritam koristim u klavijaturi.Kako da odradim podesavanje DSP 8 i 9 efekata na racunaru da ne koristim editing u klavijaturi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.817 puta u 1.359 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Chord switching nema veze s efektom. Ti napravi ono što želiš u računalu, a efekte na kraju posla dodjeli u samoj klavijaturi. Krajnji mix styla se ionako odrađuje na kraju posla u mix consoli Tyrosa. Tako je mnogo brže i preglednije.
Ako baš želiš uraditi efekte na računalu to radi s MixMaster programom. Slika prikazuje kako dolaziš do tih kontrola. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Opet hvala
![]() Dakle kada uradim chord switching, i onda otvorim ritam u klavijaturi sve se izmesa, sve trake sviraju istovremeno i nista nevredi. Mozda to nikad nisi probao, pa neznas o cemu pricam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
MixMaster je osnovni alat za rad na računalu. Pregledan, lak za korištenje, ima gotovo sve što je potrebno za edit i nikako ga se ne smije zaobići ako se čovijek želi "zabavljati" na taj način.
Zbog čega misliš da ja nikada nisam uradio Chord Switching? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Mislim da nisi uradio chord switching, pa onda taj isti ritam otvorio u editoru u Tyrosu. Kad otvoris u Tayrosu, sve se izmesa i to je problem.
Ne mislim da nisi radio chord switching, jasno se iz tvojih postova vidi da odlicno poznajes materiju...respekt ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Vjerojatno si želio pitati zašto se tebi događa problem s Chord Switcingom?
Mogu samo predpostaviti. Da bi ti precizno odgovorio, postavi primjer toga ritma u post i odma ću mu "napraviti dijagnozu". |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Moguce je i to, ma da chord switching mi radi bez problema, bas onako kako zelim. Neznam da na takav ritam dodam efekat na DSP 8 ili 9...mogu ti poslati neki ritam na mail da probas ti? A mogu i na post kako si ti predlozio, ali neznam kako?
Dodato: Zaborah da pitam: Jesi li ili nisi nekada uradio ritam sa chord swichingom pa ga zatim otvorio u editoru u klavijaturi? Promijenjeno od brankocustom (30.11.2016 u 15:30 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|