Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Ostali proizvođači i razno

Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja.

Alati tema Display Modes
Star 29.04.2017, 01:52   #11
DraganV
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 23.04.2017
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 67
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
DraganV ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Prvo sam pogledao help i u njemu pishe samo kako konektirati klavu sa pc!

U ovom programu je to sto je na slici - mizerna stvar!
Za edit stilova trazi prvo da mu se ucita. sty ili. midi, pa ako TO prepozna, onda dozvoljava josh dva next koraka, ali ja sam tu stao i ne mogu da vidim sta dalje ima!
Na PA80, cisto za primer - mnogo mi je lakse bilo da uradim kompletan stil na samoj klavijaturi, bez kompjutera. Cak sam svojevremeno bio prinudjen da "konvertujem" stilove sa G-800 za Korga i to bez MIDI kablova i bez kompjutera, nego putem Micro moda i njegovim vrednostima na G-800.
Ali ovo (Dobro, ne mozemo uporedjivati sa pomenutim) ovo u samoj klavijaturi bukvalno nema nista za bilo kakvo sredjivanje, sem one, mislim da su 48 performansi za dodavanje efekta, globalnog miksanja, 4 OTS, boja i sl.stvari... MIDI ima samo ulaz/izlaz podesavanja i to je po difultu vec postavljeno na all i 1.
I ja sam iskreno mislio da ce u programu biti mnogo vise opcija, ali ovo izgleda (Bar za sada)
Odakle da mu ucitam prihvatljiv stil da bi ga zatim sredjivao?!
A i prilicno cudno su izveli tastere za arr sekciju - na isti taster je i intro i end, nema tastere za varijacije, nego to ide samo preko fill prelaza 1 i 2!
A koliko sam video do sada, izgleda da su mu fabricke stvari zakljucane i da nema kao kod Korga otkljucivanje, pa komplet prepeglavanje fabrickih stilova...
Ne znam, stao sam na ovo ucitavanje. sty ili. midi, a bas me zanima sta ima dalje i da li bi mogli da se urade i neravno slozeni ritmovi...
Pozzz @Casper

Sent from my E6653 using Tapatalk
DraganV je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 11:20

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije