|
|
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#23 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.04.2017
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 67
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
@Casper, druze, da li je moguce da je OVO - TO!!!!
Znas sta sam uradio, u celoj ovoj nervozi: Obrisem sve postavke, krenem iz pocetka, iskljucim Cubase, Pustim opet Cubase, izadje onaj pop-up sto nudi - sta da ti otvori i - stanem ja tu malo, izadje mi pred oci Tvoja slika gde je na svim kanalima pisalo MIDI i ono Microsoft.... Ajde kazem da izaberem prazni MIDI mikser, posto do sada NIKADA to nisam radio tako, vec sam na ovo prozorche ishao CANCEL, a zatim idem IMPORT MIDI FILE!!!! I sta se desi - desi se ovo sto je sada na slici, a koje mi se cini da je sada isto kao i kod Tebe! Tu su i kvadratici! Evo slike, a i sledeceg pitanja ![]() Kako sad u ovaj mikser da uvezem potreban MIDI STYLE, prvo pitam, nista nisam probao, zurim da Ti javim ![]() Hoce li i u ovaj mikser sada da radi ono IMPORT MIDI, pa da uvezem ono sto sam dobio koristeci GRAND SUITU - da dobijem MIDI iz styla? Konkretnije - kako sada da u ovaj mikser uvezem MIDI STYLE? Evo slike: |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|