|
|
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.04.2017
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 67
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Celo vreme trazim po Netu, valjda bi taj pravillan uvoz bio nesto ovakvo, s`tim sto ovaj lik koristi Halion i sl:
https://www.youtube.com/watch?v=73fghaZpKj4 Dodato: I zadnje sto sam nasao - Drag and Drop, kod mene je odmah otvorio ceo fajl gore, a kanale - sve, koliko ih ima i to u raznim bojama. Ljudi moji, kada se covek navuce, koja je ovo zaraza ![]() Promijenjeno od DraganV (31.05.2017 u 00:04 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Čitajući tvoja iskustva shvatih gdje je bila "greška".
Otvaranjem jednim od ponuđenih projekata, postavio si Cubase u status koji ti odgovara i dobio ono što želiš, da svaka traka ima dodjeljeni kanal. Međutim, ako bi otvorio neki drugi Projekt koji ne odgovara tvojoj nakani, izgubio bi opet ovo svojstvo. Ako bi i uspio unijeti MIDI putem drag and drop, opet bi dobio Instrumental traku. Glavna kvaka je u 02 slici, a ostatak govori sve sam za sebe. Dakle, odradi se par podešavanja u Cubase i nakon toga se "importa" MIDI uobičajenim putem. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | DraganV (31.05.2017) |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Zato ja namerno i pisem sto opsirnije i stavljam slike, da bi Ti bilo lakse pronaci - u cemu gresim i evo - strucnjak je strucnjak, sto se samo potvrdjuje
![]() Svaka Ti cast Brate, konacno smo uspeli da odgonetnemo i ovu zavrzlamu, valjda ce sada da radi sve dobro, Trenutno sam na poslu, nemam klavijaturu pored sebe, ali cu da isprobam detaljno step by step sve ovo sto Si mi tako jasno i precizno objasnio, a cim povezem i klavijaturu - odmah javljam za razultate.... Jos jedno veliko HVALA, ziv i zdrav bio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Nemam strpljenja, pa sam odmah krenuo u akciju, sve redom step by step, kao sto Si opisao i slikao i - evo ga rezultat na slici
![]() Sad Brate, mora da radi ko sat ![]() PS. Znaci, jedna od najbitnijih stvari (Na drugoj slici) je - zadnji, dole kvadratic - Import to Instrument Tracks - da mora da bude odstikliran! Promijenjeno od DraganV (31.05.2017 u 11:18 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Znači, kad odradiš taj step imaš ritam u klavijaturi spreman za rad?
![]() |
Favoriti |
|
|