|  | 
|  | 
|  07.06.2017, 21:15 | #1 | 
| Kao kod kuće Registrovan/a dana: 13.01.2015 Mjesto: HR-Osijek 
				 Downloads: 25 Uploads: 0 Rekao HVALA: 22 

Zahvalili mu 127 puta u 115 Postova

|   

@rolandx nemam apsolutno namjeru ni zelju da diskutiram i pametujem pogotovo ne sa tobom.Pocinjes post " netko mi je pricao"... , druga stvar aktivni sistemi nemaju veze sa ohmina.Svatko od nas ima svoj ukus i zna sto mu treba.Nema potrebe ni svrhe neki sistem podcjenjivati. Opusti se i uzivaj👍 | 
|   |   | 
| Sledeći član vam se zahvalio ffb za ovaj koristan post: |  Alekso (11.06.2017) | 
|  07.06.2017, 21:28 | #2 | 
| Stvarno kod kuće Registrovan/a dana: 23.12.2012 Mjesto: Okolina Kolonije 
				 Downloads: 159 Uploads: 12 Rekao HVALA: 58 

Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova

Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30... Interesi: Druženje, muzika....  |   

Jesam počeo post upravo tako i to je sasvim nebitno jer sam se u nastavku posta ogradio da je to moje mišljenje, a priču sam naveo da proveri, jer nisam video svojim očima. Podatak je verovatno tačan. Jačina zvuka kod aktivnih kutija se ne meri Amperima već isto u vatima ( snaga ) spram otpora...  Alto Profesional Ako se jačina aktivnih zvučnika ne meri kao što kažeš u vatima ( watt - jedinica snage ) Ne vidim zašto proizvođači snagu deklarišu na zvučnicima. Voleo bih da mi neko objasni koje je merilo snage zvučnika kod aktivnih zvučnika ali jednostavnije jer sam laik u tome... Hvala 
				__________________ PRE PUŠTANJA JEZIKA U POGON, OBAVEZNO PROVERITI DA LI JE MOZAK UKLJUČEN.   | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| bend, dynacord, ozvucenje, rcf, sistem | 
| 
 | 
 |