|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Kvalitetan muzičar na bini mora suvereno baratati i svirati ono što se od njega očekuje. Tipkati 5-6 slova u opciji search i to da bi pronašao neki song (to si spomenuo u postu iznad) nema veze s nastupom opisanim u provj rečenici. "Player igrači" kojima je potreban i transpose, isto tako ne spadaju u skupinu iz prve rečenice.
Treba biti realan, dovoljno samokritičan i onda neće biti potrebe drugima govoriti da pišu gluposti. Zar nedavno nisi i sam priznao da se nisi snašao na Yamahi? A ja kao pišem gluposti? Svašta! http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=30092 Sent from my iPad using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja jesam samokritican i vrlo znam dobro svoje mane i ne smatram se muzicarom nekim niti sam ikada to pricao za sebe,ovo su potrebe koje treba svaki normalan aranzerista kod nas i sigurno necu da tipkam slova kad zavrsim pesmu pa da me ljudi cekaju nego to ceka pripremljeno unapred,ovu su bas opcije za profesionalniji rad i efikasniji,to su opcije koje su potrebne za live performance,a yamahin princip je vise za tipkanje kuci.Mnogoo stvari usporavaju live na Yamahi i brzinu,znaci na sledecoj yamahi trebali bi ukinuti i transpose da bi samo surovi profesionalci i maheri muzike kupovali te sprave...
![]() |
Favoriti |
|
|