|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 | ||
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 115 puta u 109 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]() Citat:
Moje stvari koje imam u Tyros5 pakujem jos od PSR-9000,pa preko Tyros2 I Tyros3 I u T5. 18 godina rada I pakovanja I dodavanja,,I sve stane u T5 taa silna GB-jtaza (sto KORG naravno moze samo da sanja) Ja sviram "tipicno" NARODNU-FOLK I IZVORNU muziku sa samo paar zabavnjaka u toku veceri. Takodje 90% stvari koje koristim na bilo koji nacin su samplovi a ne INTERNO. Zato vjeruj jarane,,bez uvrede,,slatko me nasmijavas ovih dana.... ![]() pozdrav Dodato: Citat:
Licno ja kontrolisem sve preko registracija,, Recimo naprimjer pjesma "Tri Ruze" od Halida Beslica,,preko ON-OFF dugmica ja koristim Bas liniju I Ritam gitaru(obadvoje samplovano) a Bubanj traku I strings vucem sa Ritma. Nema tog ritma koji ce da odradi tako zivo bas liniju I ritam gitaru,,I sva ta slika je nevjerovatna dobra. Sila bozija ![]() Ako hocu da mi svira samo style ja preko registracije iskljucim kanale na fajlu I jednostavno nastavim da sviram. Takodje MIDI fajl na Yamahi ima 4 dugmica za Ponavljanje odredjenih dionica na fajlu pa recimo na tim djelovima ja too koristim za improvizacije,,jednostavno vracam midi za te taktove a improvizaciju sviram sa Style kompletno. pozdrav Promijenjeno od tyros2 (25.06.2017 u 14:49 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
||
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|