Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Yamaha

Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e...

Alati tema Display Modes
Star 25.06.2017, 14:35   #11
tyros2
Odomaćeni član

Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 115 puta u 109 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
tyros2 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od mimiki Pokaži Post
A sto se tice live zvuka tu nema sta da se prica korg zvuci zivlje,tako da mora da znate prvo svi vi sta zelite i da usaglasite sa tim sto pricate,fabricki ritmovi yamahe su vrh i produkcija vrh ali reci te mi je li to zvuci live? I naravno mogu posluziti za gomilu zabavnjaka a za ostatak repertoara za nase trziste moras da se otrlis da pruzis otpor konkurenciji..ja nikad npr nisam slusao kaspera ali pretpostsvljam da covek svira strance i zabavnjake i on sa korgom tu nema sta da trazi

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
I opet vidim da nisi Yamahu prokuzio do kraja I da nisi imao neki material u njoj,,To Jest da nisi od onih koji pakuju svoje setove.
Moje stvari koje imam u Tyros5 pakujem jos od PSR-9000,pa preko Tyros2 I Tyros3 I u T5.

18 godina rada I pakovanja I dodavanja,,I sve stane u T5 taa silna GB-jtaza (sto KORG naravno moze samo da sanja)

Ja sviram "tipicno" NARODNU-FOLK I IZVORNU muziku sa samo paar zabavnjaka u toku veceri.

Takodje 90% stvari koje koristim na bilo koji nacin su samplovi a ne INTERNO.

Zato vjeruj jarane,,bez uvrede,,slatko me nasmijavas ovih dana.... I hvala ti na tome.

pozdrav
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od romario Pokaži Post
Admire,kako misliš song i style zajedno,to nisam nikad probao.

Poslano sa mog HTC Desire 620 koristeći Tapatalk
Evo kolega Casper je postavio video za objesnjenje.I to je naravno jedan od nacina.

Licno ja kontrolisem sve preko registracija,,

Recimo naprimjer pjesma "Tri Ruze" od Halida Beslica,,preko ON-OFF dugmica ja koristim Bas liniju I Ritam gitaru(obadvoje samplovano) a Bubanj traku I strings vucem sa Ritma.

Nema tog ritma koji ce da odradi tako zivo bas liniju I ritam gitaru,,I sva ta slika je nevjerovatna dobra.

Sila bozija

Ako hocu da mi svira samo style ja preko registracije iskljucim kanale na fajlu I jednostavno nastavim da sviram.
Takodje MIDI fajl na Yamahi ima 4 dugmica za Ponavljanje odredjenih dionica na fajlu pa recimo na tim djelovima ja too koristim za improvizacije,,jednostavno vracam midi za te taktove a improvizaciju sviram sa Style kompletno.

pozdrav

Promijenjeno od tyros2 (25.06.2017 u 14:49 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
tyros2 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 05:59

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije