|
|
Mikrofoni Mesto za one koji vole da pevaju ;) |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Kolega @splendid. Nema nikakve uvrede komentiramo samo.
Naravno uputstva su pročitana i mikrofon je postavljen kako treba. Znam da konstrukcijski taj mikrofon je namjenjed da stoji sa strane zato i većina klavijaturista pjeva sa zakrenutim ustima kao i krečar što je užas za vidjeti. J osobno koristim Crown CM311 A/E sa kodenzatorskom kapsulom i naravno ispred usta, naravno taj mikrofon košta i nemože se usporediti sa niti jednim od niže klase. Inače SM35 Nikako nije u rangu sa betom 87A jer imam Betu 87A a tako i KSM9 Tto se nikako nemože usporediti tako da su to nebuloze bez uvrede kolega @splendid. Nije isto Mala kondenzatorska kapsula od SM35 i velika kapsula od 87A i ne radi ni otprilike jednako. Što je mikrofon kvalitetniji po meni je lakše pjevati nego na lošiji manje se naprežu glasnice i samim time je laše izvoditi dinamično pjevanje. Šlažem se sa komentarom da je problem tezgarennje u malim prostorima problem za većinu klavijaturista ali i pjevača sa vrhunskim mikrofonima tipa Shure KSM9 sve ovisi kakav je pjevač i kako si naštima mikrofon. I opet uspoređuješ Betu 87A i SM35 koji rijeđe koristiš. to je nebuloza bez uvrede. Kolega @makl prvo isprobaj mikrofon zatim odluči koji ti je bolji. Moj savjet je da nedajem nikom savjet šta da kupi. Moje iskustvo i mišljenje općenito o mikrofonima i ostaloj glazbenoj opremi je samo za mene. Sretno sa kupovinom i želim ti da kupiš ono što ti MISLIŠ da tebi valja. LP.
![]() |
Favoriti |
|
|