Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Mikrofoni

Mikrofoni Mesto za one koji vole da pevaju ;)

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 30.07.2017, 13:04   #1
klavijaturista
Vredan član društva

klavijaturista's Avatar

Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
klavijaturista befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Kolega @splendid. Nema nikakve uvrede komentiramo samo.
Naravno uputstva su pročitana i mikrofon je postavljen kako treba. Znam da konstrukcijski taj mikrofon je namjenjed da stoji sa strane zato i većina klavijaturista pjeva sa zakrenutim ustima kao i krečar što je užas za vidjeti. J osobno koristim Crown CM311 A/E sa kodenzatorskom kapsulom i naravno ispred usta, naravno taj mikrofon košta i nemože se usporediti sa niti jednim od niže klase.

Inače SM35 Nikako nije u rangu sa betom 87A jer imam Betu 87A a tako i KSM9 Tto se nikako nemože usporediti tako da su to nebuloze bez uvrede kolega @splendid. Nije isto Mala kondenzatorska kapsula od SM35 i velika kapsula od 87A i ne radi ni otprilike jednako. Što je mikrofon kvalitetniji po meni je lakše pjevati nego na lošiji manje se naprežu glasnice i samim time je laše izvoditi dinamično pjevanje.

Šlažem se sa komentarom da je problem tezgarennje u malim prostorima problem za većinu klavijaturista ali i pjevača sa vrhunskim mikrofonima tipa Shure KSM9 sve ovisi kakav je pjevač i kako si naštima mikrofon.

I opet uspoređuješ Betu 87A i SM35 koji rijeđe koristiš. to je nebuloza bez uvrede.

Kolega @makl prvo isprobaj mikrofon zatim odluči koji ti je bolji. Moj savjet je da nedajem nikom savjet šta da kupi. Moje iskustvo i mišljenje općenito o mikrofonima i ostaloj glazbenoj opremi je samo za mene. Sretno sa kupovinom i želim ti da kupiš ono što ti MISLIŠ da tebi valja.

LP.

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 15:30

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije
Loading...