Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Vesti

Vesti Nova oprema, vesti iz sveta, zemlje (Ne ležati na zemlji, može da bude hladno)

Alati tema Display Modes
Star 06.08.2017, 13:32   #11
megane
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 08.08.2013
Downloads: 170
Uploads: 1
Rekao HVALA: 91
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
megane ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

pa dragi kolega vunimrav, slušaj mi ti hoćemo dobro, slušaj Caspera, i nikadavisekorga. Licenca je to da ti znaš da sviraš, pjevaš, i to, To je neki plus za one ko te angažuju (hotel, kafič, mladoženja) , to je njima neka garancija da ti znaš da sviraš. A drugo što je licenca je da neko udruženje i uzme pare ako si član, Ha ha. Pitaj ti njih kako su oni te pare potrošili. Možeš i ti na osnivaš neko udruženje i da potražiš članove da ti plate članarinu i daješ jim neki pečat bezvezni i potpis. Ako ti na svirku dođe inspektor od poreske uprave, i ti mu pokažeš dozvolu, on će se ti nasmejati, i kazniti. Znači. Licenca je dobro baš ako je već imaš, a da platiš od svirke porez, moraš da imaš ugovor o radu, ili autorski ugovor, mada ja mislim da je to ugovor o radu. ali ako mnogo sviraš bolje da imaš muzićku firmu, u to idu i studio, usluge ozvučenja i svirke i još sve što je vezano na muziku. To ti je to. Zašto u tvojoj zemlji ne pitaš poreske stručnjake? Ili pitaj na poreskoj upravi kod tebe. Bar ćeš znati kako to ide. A ti možeš da riskiraš i raditi dalje na crno ili kako kažu siva ekonomija.
megane je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 04:44

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije