|  | 
|  03.07.2017, 10:45 | #1 | 
| Vredan član društva Registrovan/a dana: 25.01.2010 Mjesto: Centa 
				 Downloads: 1051 Uploads: 8 Rekao HVALA: 23 

Zahvalili mu 10 puta u 8 Postova

Instrumenti: Yamaha Genos  |  Set lista na Pa4x 

Pozdrav drugari,korist li iko ovu opciju na pa4x i kako,ja ne razumem u opste kako da nesto napravim od ovog a deluje mi veoma korisno?
		 | 
|   |   | 
|  10.07.2017, 14:15 | #2 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 11.03.2017 Godina: 35 
				 Downloads: 0 Uploads: 0 Rekao HVALA: 0 

Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu

|   

Imao sam pitanje pa bih se u ovoj temi nadovezao...postoji li mogucnost u SET listi ubaciti SAMO boje/farbe... jer ovo sto sam ja probao mi prikazuje da mogu style/ritmovi.....? Sent from my iPhone using Tapatalk | 
|   |   | 
|  15.08.2017, 11:09 | #3 | 
| Vredan član društva |   

Setlist ti je lista koju mozes da sostavis od Songbook. E sad da ti objasnim. Kada ides na svirku sigurno u kaficima imao si nekoliko repertoara za kojim redom da ides. Za to sluzi i setlist. A songbook ti je isto kao da imas pesmarica i na svakoj pesmi zapises koji ritam ide koje tempo tonalitet i 4 spremne single tuch setings(sts) tako da kad snimis jedan songbook jedna pesma samo sa jedan klik on ti odabere style u zeljeno tempo procitas tonalitet odabere ti se prvi sts po default i povlece ti tekst. Vrlo korisna stvar. Nadam se da si me razumeo Sent from my SM-G955F using Tapatalk 
				__________________ Trajche TALE Dimitriev Kavadarci - Makedonija | 
|   |   | 
|  18.08.2017, 19:01 | #4 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 11.03.2017 Godina: 35 
				 Downloads: 0 Uploads: 0 Rekao HVALA: 0 

Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu

|   

U potpunosti. Hvala puno na jasnom odgovoru... Sent from my iPhone using Tapatalk | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| 
 | 
 |