|
|
![]() |
#24 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.823 puta u 1.359 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Dobro je to Yamaha zakuhala, kao da se igramo detektiva i slažemo priču kako je počinjen zločin.
![]() Razna su nagađanja što i kako svira na videu i zašto se kroz snimku konstantno provlači i Genos. Mislim da je on poslužio samo kao jedan od alata u cjelokupnom Alexovom projektu. To je nekako najrealnije za očekivati. Oni jako optimistični čak govore da sve što čujemo izlazi iz Genosa. Moguće je i to s obzirom da u njemu postoji 58Gb interne memorije, 16 kanalni MIDI i Audio sequenceri, ima veliku 256 polifoniju i kako se nagađa, odlične DSP efekte. Međutim, kako god na kraju to bude "sviralo" mene najviše zanima kako su riješili i koje su opcije stavili u aranžerski dio, tj. kako su organizirali i koncipirali da ja mogu zasvirati uz ritam. Volio bih da tu bude napretka i da taj dio funkcionira još i bolje nego na Tyros seriji. Za kraj posta i dodatno podizanje optimizma do ponedjeljka kada očekujemo službenu objavu od strane Yamahe, postavit ću citat jednog od relevantnih ljudi (Frank Ventresca - Audioworks CT) koji su imali prilike čuti i upoznati Genosa ali za sada imaju zabranu davanja konkretnih infomacija. “What I can tell you is I was greatly impressed, and I feel we have a new king of arrangers.” |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
aranžer, genos, montage, yamaha |
|
|