|
|
Studijski Hardware Zvucne karte, Efekti, Analogne mixete, Digitalne mixete, Digitalni snimaci, Midi interface, Transport interface, Audio interface, Kompjuterske konfiguracije |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Taman sam se ponadao da je ovo rešenje, jer BIOS jedino nisam čačkao, međutim ništa.Postavio sam Hight Definition Audio na Disabled ali opet isto.Trebam li još nešto da probam u BIOS-u.. Probao sam ovu karticu na drugom kompu i bez problema šljaka i to na Win 10. Stvarno ne znam šta da radim..
Promijenjeno od Dell (25.10.2017 u 08:55 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Znači da je kartica ispravna.
Problem može biti uzrokovan i zbog PCI conflicta. AKo imaš još neki hardware spojen na pCI utor, njega izvadi, a karticu premjesti na drugo mjesto. Ako kartica radi na drugom kompu sa win10 radi onda mi se više čini da je problem s driverima. Pogotovo milsim zbog toga jer baca na blue screen. Obavezno provjeri da su driveri odgovarajući (32 ili 64 bit), napravi pravilnu deinstalaciju onih starih s recimo Drive cleaner programom, i onda prati upute za instalaciju novih. Isto tako, vidim da drivera za tu karticu ima posvuda na internetu, ako nisi do sada, skini ove drivere s oficijelne stranice. http://www.m-audio.com/support/downl...rs/delta-6.0.8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gospodar uploada
Registrovan/a dana: 05.02.2007
Mjesto: Šabac
Downloads: 1733
Uploads: 163
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 27 puta u 17 Postova
Instrumenti: korg-Pa4x
![]() |
![]()
Ja koristim ove drajvere za win10, 64bit i radi perfektno
ĐĐžŃНаŃĐž Ńа Redmi 4 ŃС ĐżĐžĐźĐžŃ Đ˘Đ°ĐżĐ°ŃОка
Nesposobni imaju tu sposobnost da onesposobe sposobne. Promijenjeno od Dell (30.10.2017 u 09:00 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|