|
![]() |
#11 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.11.2007
Downloads: 138
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: roland e50&korg 01 wfd
![]() |
![]()
Peni pise i "koni&mayer" na njemu sestra mi je kupila iza Austrije...razlika njega i ovih nasih je nebo i zemlja...ali on je tamo 149e...sto se tice onog gornjeg ja nikako nisam uspeo da ga ispravim...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Vredan član društva
|
![]()
Kad sam uzimo stalak uzeo sam Korga Pa80 i drzo sam ga u kuci na donjem nosacu skoro godinu dana, i zadnjih godinu dana sam poceo da se bavim sviranjem kad sam ga postavio vidio sam da je kriv.. Ali inace kad sviram ne nosim uvijek spajdera jer je velik i tezak tako da znam nosit i X - stalak..
|
![]() |
![]() |
#13 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.10.2007
Downloads: 615
Uploads: 2
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
prijatelju ovako moj ti je savjet ako ti ne uspije da ga vratis gdje si kupio ,onda nadji kakvog dobrog majstora za zeljezo i odnesi i neka ti ispravi to i zavresno dadni mu 5 maraka na kafu i zivio pozzz
#14 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.11.2006
Mjesto: chicago
Downloads: 964
Uploads: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: guerrini dugmetara i pa 800
![]() |
![]()
spider stalkovi sy nista najboljije sa 4 noge na x i stavis kofer nanjega i bezbednoje.
|
![]() |
![]() |
#15 |
Vredan član društva
|
![]()
Kad ste vec kod kofera, ja imam tasnu za pa80 al volio bi nabavit kofer kakav al gledo sam u radnjama nema za pa80..
|
![]() |
![]() |
#16 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja vidio sam na TV da ima slicne spider stalke
al su povisoke od ove PRO i gornje nosace su ramne znaci nisu nakosenje nadole. I na njima ne pise PRO... mozda ti taj model. A inace evoga i moj spider kad stavim samo jedna klav na gornji deo se ne primeti... al kad stavim jos jedna dole i onda kad pogledas odnapred primeti se da nema idealna paralela izmedju klavijature. A sto se tice dizajn...extra,nemam reci... ja se zaljubio jos prvi put kad ga pogledao. Evo vec 2 godine ga imam i prezadovoljan sam osim sto sam morao da pojacam strafove koje stezu jer plastika sa tekom vremena se izjadila. |
![]() |
![]() |
#17 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Hmm...sto se tice postavke klav.na stalku i ako mi on ne stoji normalno,ja sam to resavao postavljanjem metalnog novcica (u mom slucaju "jedan dinar za poravnjanje klavijatura"
![]()
#18 |
Moderator
|
![]()
Ma ti Spyder stalci su kesa...Jes' da su lepi, ali nema sanse da su izdrzljivi kao Proel-ovi modeli KK...Ja imam KK-20 vec 5-6 godina, i vukao je mnooooogo klavijatura (po 2 aranzera) i eno ga...Nista mu ne fali, niti se savija!
#19 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Imas dve vrste Spyder stalaka!
Spyder i Spyder PRO Spyder ti je gde su oba roga ravna a na PRO verziji je gornji rog malo zakosen na dole!Ako ima oznaku K&M sigurno nije falsifikat.
#20 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja sam dosad da ga poravnam stavljo neke sarafcice ili presavjem papiric pa stavim i poravnam ga..
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
spyder, stalak |
|
|