|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.09.2013
Downloads: 877
Uploads: 2
Rekao HVALA: 83
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Jedno veliko HVALA prijatelju sto pomazes.
Do kablova nije sigurno, jer imam kvalitetne kablove. Ja mislim da je problem do podesavanja u mikseru. Mozda sam previse GAIN-a koristio na kanale. Objavicu slike kako mi je podesen mikser i mozda otkrijes u cemu je problem. Promijenjeno od Dell (29.11.2017 u 08:58 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Evo kako sam nastelovao mikser.
ROUTING - OUT 7 na mikseti je glavni levi izlaz koji ide u levi zvucnik. On se kontrolise od Matrix 1 na koji je dodeljeno da podeli signal samo na levi izlaz. - OUT 8 na mikseti je glavni desni izlaz koji ide u desni zvucnik. On se kontrolise od Matrix 2 na koji je dodeljeno da podeli signal samo na desni izlaz. - AUX OUT 1 je podesen da daje signal na MixBus 1. Svaki kanal na kom zelim imati tercu na vokalu moram pojacati MixBus 1 u sends tom kanalu. - MAIN LR prikazuje da ne koristim nikakav EQ na glavni izlaz i da su samo pojacani signali Matrix Sends za levi i desni zvucnik. -MTX 1 je matrix 1 koji nosi levi signal - MTX2 je Matrix 2 koji nosi desni signal |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
-MIX bus 1 glavni kanal na kome nema nikakvih podesavanja. Samo je povisen potenciometar da bi dao signal svih kanala.
- DCA1 je grupa mikrofona od 1 do 12 kanal na kom se moze dobiti tercu na vokal ukoliko je pusten MIX BUS 1 za taj kanal - DCA 2 je grupa od 4 kanala za klavijaturu ( 2 kanala za levi i desni izlaz iz klavijaturu i 2 kanala za SUB 1 i SUB 2 za vokal tercu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
- 4 kanal je kanal za mikrofon. Moze da se vidi koliki je GAIN i kakva su ostala podesavanja.
- 13 i 14 kanal su spojeni, tako da imaju ista podesavanja. Tu je signal iz klavijature. Na oba dva kanala nema GAIN-a. Ukoliko pojacavam GAIN cuje se sve vise suma. - 15 i 16 kanal su spojeni i tu je signal iz vokodera. Mozda je tu previse GAIN-a i zato dobijam suma, ali ako stisam GAIN onda moram povecati mikrofonski signal u klavijaturu i onda bi on na klavijaturu isao u crveni pik. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|