|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
sxkn7@ Tako je. Obitelj ti mora biti svetinja, postenje i vjernost na drugom mjestu. Na prvom mjestu Gospodin Bog. Sviranje prihvatiti kao profesionalnu službu i nece ti se desavati sranja koja si opisivao. Kakve bivse i neki buzdovani... ajde malo ozbiljnosti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.10.2009
Downloads: 1023
Uploads: 0
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 25 puta u 22 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G6, V-Synth GT, D-05, Korg T2EX, Ketron SD4, Yamaha Motif XF6, PSR-S770 i Stagepas 400
![]() |
![]()
meni se srećom nije desilo to što sam opisao ali hoću da kažem da vrlo lako, na svakom nastupu može doći do situacija koje muzičara mogu izbaciti iz takta jer nisu nažalost svi gosti dobronamjerni. Bog jeste broj 1 ali on ne pomaže na svakom nastupu
![]() Izgleda da je najbolje imati ženu pjevačicu ili nastupati s nekom vrlo bliskom osobom koja će na nastupu omogućiti emotivnu stabilnost inače ode nastup u - ovo: https://www.youtube.com/watch?v=cX0vK9sBHls |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Po meni, muzicar a ujedno i dobra vjezba, je samo ona osoba koja moze sama otic odradit svirku/tezgu... Bez pjevaca i pjevacice... To je pravi muzicar... Otic odsvirat 3-4 sata sam, pocevsi od laganih pa do narodnih, izdrzat tempo, sebi dirigirat, forspilat, komunicirat s ljudima, dizat ih na noge itd...
Moja vjezba se bazirala na to da pjevam u isto vrijeme dok sviram skale... Naravno onda posebno vjezbati klavijaturu, pa posebno na sate pjevanja... ![]()
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.03.2018
Mjesto: Omiš
Downloads: 413
Uploads: 9
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Yamaha SX 920, Genos
![]() |
![]()
Meni osobno nikad nije prestavljalo problem svirat i pivat u isto vrime...bilo klavijatura bilo gitara...al prestavljalo mi je problem pričat i svirat u isto vrime
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|