|
|
Sistemi Kompletni sistemi za ozvučenje... Kombinacije... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.01.2018
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Pozdrav!
Prvo da vama oboma zahvalim na pomoči. Što se tiče Evox-a. Marjan znam da može biti problem kad netko stane izpred takvog zvučnika. Ali kad sam počeo sa razmišljam o tim sistemima prvo sam probao sam sebi iznijeti činjenice: - šta sviramo: Slovenski narodnjaci i zabavna muzika. Nismo rokeri iako poneki komad odsviramo. - gdje sviramo: najviše smo na bini u salama, koja je bar malo viša od same sale. Najviše se događa da je bina tamo od negdje 30cm pa do 100cm. U lokalima sviramo vrlo vrlo malo. I pošto nas je trojica imamo mogučnost da su i zvučnici na bini. Zato če biti satelit Evox-a iznad glava i kad ljudi stoje. KAd izvodimo neke šove i igre, govore, viceve večina ljudi sjedi. Tada mi je bitno da svi u sali razumiju šta pričam. A to je opet prednost ovog sustava. - koliko velikoj publiki sviramo: to sam več napisao. Tamo negdje od 80 (ponekad se dogodi da još manje pa do 100 najviše) Na svatbama do 150 ljudi. - šta nam je kod razglasa zaista važno: portabilnost, da sve to ide u moju škodu octaviu karavan. Da su vokali dobro razumljivi i da harmonika (frajtonerica) dobro zvuči. I da ljudima koji sjede bliže zvučnicima nije neugodno. Naravno kod naše sreče uvijek pred zvučniki sjede stari ljudi kojima je sve preglasno. Bila je tu i cijena neki faktor naravno. Na osnovu ovih činjenica nekako smo došli do Evox 12 sistema. I upravo zato što smo još uvijek malo sumnjali uzeli smo evox 12 i ne evox 8. Nekde do 9.2. mislim da ču dobiti robu. Svoj krst če imati več 12.2. u sali za fašenk (neznam da li se tako kaže kod vas). Isto tako čemo biti na bini od bar pola metra i sve čemo smjestiti na binu. U sali če biti najmanje 120 ljudi. Tako da čemo evoxe pošteno namučiti ![]() Naravno ču se javiti ovde i odmah opisati moje dojmove. Pozdrav i još jedanput hvala na raspravi. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|