|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Promjene volumena po kanalu se mogu odraditi i u samoj klavijaturi. Možemo dodati istu vrijednost za sve sekcije (Main A, B, C, D INTRO, ENDING ili FILL in) ali isto tako i različite vrijednosti za svaki kanal na svakoj sekciji. Potreban je pravilan redoslijed radnji da bi se u klavijaturi to i odradilo.
Mnogo preglednije i preciznije se to isto može napraviti u nekom MIDI editoru. MixMaster je u tome favorit. I ne samo u tome nego i u mnogim drugim stvarima samo ga treba malo bolje upoznati. Napravio sam video koji prikazuje kako prilagoditi volumen 10 i 11 kanala na nekom Stylu. Mislim da nisu potrebna dodatna objašnjenja i da će video biti dovoljan da se shvati koliko je ovo pregledna i jednostavna radnja. Oni koji nisu upućeni u rad s Yamaha Stylom i oni koji do sada nisu otvorili MixMaster, mogu pokrenuti Titlove na videu. (ikonica u donjem dijelu prozora). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
ja nemam sve te ikonice koje vidim kod tebe na zaslonu mixmaster-a. open,save,options,manual,mixer,list,note,lyrics.mo nitor,controler.To je kod mene zadano. Nema volume,bar ga ja ne vidim na zaslonu.Ni dosta ostalih koji se kod tebe vide... Promijenjeno od romario (22.02.2018 u 20:36 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Ili imaš staru verziju MixMastera ili gledaš u neki drugi program.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Bit ce da je stara verzija.
Dodato: E sada ima sve ![]() Promijenjeno od romario (22.02.2018 u 21:34 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 07.04.2008
Downloads: 712
Uploads: 3
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
![]() |
![]()
Imam jedno Pitanje,odradio sve izpocetka 1 style u Cubase 9.5 pro sa jednim Yamaha Template gde su markeri podeseni.Problem je sledeci kad odradim ritam bubanj na midi 10 bas i kontru gitaru i odradim sa Mrker dami to svira samo na Main A,ostale me ne zanimaju i sacuvam kao Midi0.I onda preko Stylemaker sauvam to kao styl i kad pokrenem u moj Va2 onda mi bubanjili ne svira ili mi pogresan boja tako na bas traku i sto i na kontru gitaru.Dali sam nesto jos zaboravio ili nesto pogresno radim?Hvala svima
Ps Inace vucem Bubanj svoj iz Kontakt 5 samplera i bas i kontru gitaru koji rade sa Va2 skupa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Očito je da si nešto zaboravio.
Kažeš ovo ... "I onda preko Stylemaker sauvam to kao styl" ... Opiši procedutu koju koristiš kod ovog postupka? Tu vjerojatno radiš grešku, pa te zato pitam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 07.04.2008
Downloads: 712
Uploads: 3
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
![]() |
![]()
Moze naravno,evo odradio sam slike da se vidi tacno kako sam odradio.Muguce da sam nesto zaboravio ili pogresno odradio.Hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|