|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.02.2018
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Manjak dobre komunikacije po mom misljenju je opste prisutan na svim Internet forumima,jer ljudi se ne predstavljaju svojim likom,delom,imenom i prezimenom,vec se sakriju iza nicka(ciji izbor takodje govori o onom ko ga izabere)i postanu arogantni i bahati jer je posledica takvog ponasanja u najgorem slucaju banovanje,a nikako osuda u realnom zivotu.
Ovaj forum konkretno sam shvatio kao mesto okupljanja ljudu koji se bave istom profesijom kao i ja,koji ima svoj komercijalni deo,svoje autoritete i pravila ponasanja koja ti autoriteti propisuju. E sad kao u svakoj zajednici,mnogi ljudi pomisle da ako se 'prikace' za nekoga ko je autoritet sto biolozi kazu ALFA jedinka,da ce i oni postati bitniji u zajednici.Takvi ljudi napadaju i ucutkuju sve ostale,ne znajuci ni sami zasto. Promijenjeno od SaleSynth (23.02.2018 u 13:24 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.09.2016
Mjesto: Vinkovci
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 28 puta u 27 Postova
Instrumenti: Yamaha Genos
![]() |
![]()
Mislim da ste prekratko na forumu za ovakvu "psiholosku" analizu, a ako pozivite ovdje dovoljno dugo mozda saznate da se vecina nas ovdje ne skriva, dopisujemo se u inbox, prijatelji smo na facebooku itd.. znamo tko smo.. druzimo se, na forumu, a prema mogucnosti i uzivo..
Naravno postoje autoriteti na forumu, ali to je uredu, ti su ljudi to zasluzili svojim doprinosom zajednici i zajednica njihovo misljenje prihvaca kao autoritativno jer su dokazali da njihovo misljenje ima neku tezinu, neku vrijednost, da ako pisu znaju o cemu pisu, necpisu jer im je dosadno i nijedan nije postao autoritet jer se "prikacio" na nekog. Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk Promijenjeno od Dell (26.02.2018 u 08:58 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Evo ja sam na ovom forumu od 09.03.2005 i iz mog ugla,a i dosta clanova koje znam licno problem je bas u komunikaciji odredjenih clanova. Ima par njih koji misle da sve znaju,plus imaju verovatno nekih problema kuci ili na poslu pa jedva docekaju da nagaze nekog ovde na forumu..
![]() Odogovris nekom na temu odmah te poklope iako si u pravu,ako krenes u raspravu dobijes crveni. Tako je vecina koja i zna nesto prestala da odgovara i pise,mnogi od kojih se dosta moglo i nauciti prestali su da ulaze na forum jer sto da se nerviraju bez razloga. Pre par godina postavis temu dobijes brdo odgovora,ljudi su bili opusteniji. Sad ako dobijes i jedan netacan odgovor na neko ozbiljnije pitanje imas srece. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio sinisa za ovaj koristan post: | VUNIMRAV (24.02.2018) |
![]() |
Favoriti |
|
|