|
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
jaooo Brano...napisah ti svasta tu..heheee
Ali istina je ,nije se desavalo dok u set nisam ubacio nekih par ritmova iz drugih setova...tad je poceo harakiri
Panonica Band Panonica Studio Promijenjeno od GALA (23.02.2018 u 18:34 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
Ja ne preslusavam tudje ritmove i setove,nisam ubacivao globale,sa stare klavijature sam prebacio ritmove soundove semplove i nastavio vozit.
Ritmove dalje pravim od nule,eventualno nastavak na ove koje imam. Opet sts se s vremena na vrijeme izgubi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Dali je neko video u cemu je problem ,,,, imam pa 700 ucitan brma 2015 set , uzmem boju za solo iz perfomanse i sviram , i kad stisnem posle u sts da mi svira boja koja je bila programirana ,,, svira neki klavir ,,,,, STA JE TU PROBLEM POMAGAJTE !!!!
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
Sts nema bas neke veze sa performance.
Sts se memorise uz ritam valjda,bar ja tako radim od pocetka ![]() Kad izaberes ritam na kojem je snimljen neki sts tek onda je dostupan taj sts. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio ella 85 za ovaj koristan post: | gagan (15.03.2018) |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
A ha , znaci da je na tim novim modelima potrebno slagati sve od 0 da bi to radilo ,,,, hvala na odgovoru , to sam i ja nesto razmisljao , al nisam bio siguran
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]()
Gagan - To je do softwera i nadam se da ce to rijesiti ,na pa3x su ostavili nedovrseno,
al znamljivo isti set u dva Pa3x na jednom zeza STS na drugome ne... ko je tu lud
Panonica Band Panonica Studio Promijenjeno od GALA (15.03.2018 u 21:39 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
gala - izaso je novi update za njega neznam dali ce onda brljati , probacu da ga instaliram
Dodato: EVO RESENJA !!!!!! Da nebiste imali problem na korgu sa STS , bitno je da SVE INSTRUMENTE U PERFOMANSI ponovo memorisete ili na drugom mestu ili na mestu gde se nalazi , Znaci u u perfom 1 imate dve liste boja , morate svaku ponovo da ponovo memorisete ,,,.... posle normalno radi ,, pozdrav
http://www.rlmusic.co.uk/rlm3/korg-ms20-vintage/ ![]() ![]() ![]() Promijenjeno od casper (21.03.2018 u 09:02 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|