|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.10.2007
Downloads: 670
Uploads: 1
Rekao HVALA: 33
Zahvalili mu 15 puta u 14 Postova
Instrumenti: Pa4x76, Juzisound 2, Yamaha Montage 61
![]() |
![]()
Izašao i novi operativni sistem za kross 2.
• Podrška za KROSS2 Editor i Plug-In Editor • Učitava .KSC, .KMP i .KSF sample fajlove • Pad Sampler – izvoz u KSC i WAV format • Unaprijeđene REALTIME KONTROLE – VOCODERA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 2117
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Jel to znaci da se mogu unositi stvari semp,pcg,ksc iz tritona tr 'le
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.10.2007
Downloads: 670
Uploads: 1
Rekao HVALA: 33
Zahvalili mu 15 puta u 14 Postova
Instrumenti: Pa4x76, Juzisound 2, Yamaha Montage 61
![]() |
![]()
Da.
![]() Promijenjeno od Dell (24.03.2018 u 14:56 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.02.2016
Downloads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
pozz moce da ucita KSC od tritona ali nemoze pcg ![]() Dodato: https://www.youtube.com/watch?v=opkYFnXsLWY dejca iz nisa pravi set Promijenjeno od milosvasic (09.09.2018 u 00:24 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.12.2008
Downloads: 88
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Pcg fajlovi se ne mogu loadati, i stvarno tezko je sloziti sve te semplove i puno rada treba , da uradis svoje pcg fajlove
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.05.2007
Downloads: 1337
Rekao HVALA: 3
![]() |
![]()
milosvasic;303115]pozz moce da ucita KSC od tritona ali nemoze pcg
![]() Dodato: https://www.youtube.com/watch?v=opkYFnXsLWY Dejca iz Nisa pravi set [/quote] Dejca iz Nisa je pred 10 dana javio na Facebook da je set gotov ali nigde nema ni demo gotovog seta ni cena,a na stari Demo se nigde ne vidi da je to sto se cuje odsvirano na Kross 2 i da to izlazi sa te Klavijature.Ili nezna covek da predstavi svoj trud ili se proseravase i hoce da ljude zajebe i prevari,ima dosta takvih jevtinih prevaranata po Internetu. Promijenjeno od buraz (09.09.2018 u 15:10 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.12.2008
Downloads: 88
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Posto sam do sad vec više puta svirao na svircama, sada mogu da kazem kako
zvuci korg kross 2 uistinu kao solo kljava . Kada nastelujem zvuk doma na ozvučenju( sa istim i sviram na svircama ) se mi cini da dobro i jako zvuci, a na svircama , pogotovo ako je festa kao se zvukovi nekamo skriju ,udaram mocnije ,dodajem volumen ali nikakve moci da jako zazvuci; najvise problema je kod semplovima, i sa performensima sa više zvuka odjednom sve to zvuci na svirkama uzko i ostro, ukratko nikako da spravim u red programe iz semplova i performense, a stvarno tezko je bilo sta uraditi jer doma zvuci drugacije; vjerovatno je treba znati raditi sa insert i master efektima ali nikako da se snađem, mozda da neko uradi kakav tutorial za korg kross 2 ,kako da sempl zazvuci stvarno kako treba , ali najviše fali jedan dobar set za sve zanrove ( zabavne, narodne ... ) |
![]() |
![]() |
Ćlan 2 Vam se zahvalio, korg4play, za koristan post: | dmmacak (25.09.2018), veselinovicvs (05.10.2018) |
![]() |
#8 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.02.2016
Downloads: 0
Rekao HVALA: 0
![]() |
![]() Citat:
Dejca iz Nisa je pred 10 dana javio na Facebook da je set gotov ali nigde nema ni demo gotovog seta ni cena,a na stari Demo se nigde ne vidi da je to sto se cuje odsvirano na Kross 2 i da to izlazi sa te Klavijature.Ili nezna covek da predstavi svoj trud ili se proseravase i hoce da ljude zajebe i prevari,ima dosta takvih jevtinih prevaranata po Internetu.[/quote] Ovako ja sad imam kompletan set od dejce iz nisa i stvarno je ekstra odrađeno. po mom ukusu je stvarno Full set. Dodato: Znači set za korg kross 2 je gotov (dejca Niš) . Ja sam vise nego zadovoljan,imao sam već prvu svirku i mogu da kažem da ima sve u setu sta treba Promijenjeno od milosvasic (25.09.2018 u 22:30 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.05.2007
Downloads: 1337
Rekao HVALA: 3
![]() |
![]()
To su samo reci,ajde onda ti postavi video na kom se vidi da zvuk izlazi iz Krossa kad nezna taj Dejca pa imas gajbu Piva i Rostilj od mene.Al znam da nece biti nista od toga tebi je sigurno Dejca rekao da to postiras, to su vam Jevtini Dzukacki Trikovi.Postavio bi Dejca odavno Video kad bi postojao taj set.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.04.2009
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 76
Rekao HVALA: 202
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Fantom Xa,E-A7,GUERRINI profesional 4
![]() |
![]()
Molim za pomoc drage kolege...Imam par pitanja vezano za KROSS 2
1.Koji je tacan broj PROGRAM boja? 2.Koji je tacan broj COMBI boja?
![]() |
Favoriti |
|
|