|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#25 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
Ja sam ti to vec jednom objasnio,onda kad si pitao za promjenu farbe sa promjenom varijacije.Ja sam mislio da si vec tad pitao ovo sto sad pitas
![]() Osim toga treba povest racuna jos o nekoliko stvari. Podesavanje farbe tipa release atack i slicno kao i dodavanje efekata se odnosi na traku.Znaci ako si dodao neki eq + efekt + jos stosta na traku acc2 onda ce taj isti efekt i sve sto si dodao uvijek biti na acc2,bez obzira sto je tebi na var3 - acc2 clean gitara ,dok je na var4 - acc2 distorzija...........ne mozes imati dva razlicita podesavanja na istoj acc traci.......korg ima sve te stvari ali PO SVAKOJ TRACI A sto se tice harmonije i gresaka razloga moze biti nekoliko. Prvo ovdje moras pravilno dodati traci ono sto treba odnosno kako je ritam pravljen u startu. ![]() Obicno se odabere acc i izabere se prava intonacija,ona u kojoj je kucano kad je style pravljen. Ali ako je gitara pravljena u gitar mod onda se mora u ovom prozoru kao na slici odabrat gitar mod. Logicno da ide dugacije,jer u guitar modu udaras tipku po tipku sa gotovim zahvatima kao na gitari i uklapas u ritam..............za razliku od standardnih npr fabrickih ritmova gdje je gitara odsvirana kao rukom da sviras. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|