Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Internet škola sviranja > Tehnike i teorija

Tehnike i teorija Usavršite Vašu tehniku!

Alati tema Display Modes
Star 27.01.2019, 20:31   #25
smuchac
Kao kod kuće

smuchac's Avatar

Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
smuchac ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ajmo ovako. Moje viđenje:
Kao zamjena u jednoj grupi koja živi na matricama/fajlovima već 15 godina u koju često upadadam kad klavijaturista ne može,tako sam i sinoć oko 8 navečer pozvan da uletim na svirku jer se klavijaturista razbolio nešto. Klavijaturu u auto i pokret. Pare su to jbg. S druge strane,ljudima su navrh glave više jer su svirke vazda iste,s godinama ljudi skoro znaju kad ide koja pjesma,,midiji su osrednje ili loše kvalitete,sviranja uglavnom nema i onda ja kad upadnem moram i ja stiskati play i koristiti se fajlovima koje inače nikad ne koristim. Razlika je što ja pola tih pjesama sviram umijesto da ih puštam,sviram jedan dio svog repertoara i pjevam pa sam kao svojevrsno osvježenje i ljudima bude drago što me vide. Ima dosta pjesama koje su nesvirljive niti mi se to škarta uči svirat pa ih puštam i malo popratim lijevom rukom jer uigranoj ekipi u koju povremeno uletim ne mogu dirigirati repertoar i onda to sve ode nekim svojim putem. Sinoć sam iznenada donio kući neku paru zahvaljujući fajlovima koji mi idu na živce al opet s druge strane,zabole me. Da sam ponosan na korištenje midi fajlova nisam al ponavljam,pare su to... My 2 cents.

Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk
smuchac je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 19:24

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije