Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 02.02.2019, 23:21   #1
keyboards
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 01.04.2009
Downloads: 48
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 90 puta u 46 Postova
keyboards befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od ffb Pokaži Post
Da dodam malo svog semfa na zadanu temu.Odavno sam postavio prezenraciju Korg Pa 4 Dirk Lindermann Music store ali cisto sumnjam u veliku gledanost.Koga zanima neka ju pregleda/ preslusa pa cemo onda nastaviti expertizu o muljavom basu i losim konverterima na Pa 4;
https://youtu.be/oaSmQV4DLZA
P.S. Moj skolski prijatelj Zeljko Nikolin u gore navedenom tekstu ( Miroslav Skore klavijaturista ) podijelio je svoje semplove po citavom svijetu.
He he Pozdravi Željka. Dobričina. Znamo se dobro a semplovi su mu dobri. Sto se tiče neko navede riječ prepucavanje izmedju korgovaca i jamaha raje. Ma nije ba. A i ako malo negdje ima hajde neka je ne zamjerimo. Obije sprave imaju svoje kupce i svoje slušce. To je ko Fender i Gipson.
Dodato:
Ali jeste da ima toga ono kad cujes neko kaze ma moje tambure su najbolje. A sta ces svaki cigo svoga konja hvali ali eto u prirodi je covjeka da se malo i pofali. Šemso kaze da je njegov FBT imo najbolji eho a ja uzivam kad on se topi objasnjavajuci kako njegov eho radi. Glavna mu je bila kad moj razglas pisne svima se skedi krv u venama.

Promijenjeno od keyboards (02.02.2019 u 23:27 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
keyboards je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 00:20

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije