|
|
Dodatna oprema Sample kartice, memorije, expanzije i sl. |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#41 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Ova mi se folija čini mnogo deblja od svih do sada. Zato ju je lakše postaviti, a i pivo bolje klizi.
![]() ![]() Ja sam na svoju prvu klavijaturu lijepio zaštitu, post je negdje na početku ove teme. Ovu drugu nemam namjeru ljepiti tako jako ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]()
Verujem da ova folija stiti od habanja ali samo delove oko tastera, a treba smisliti neku zastitu da se sacuvaju tasteti i u slucaju polivanja. Ne znam da li jd to moguce.
Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Super-Moderator
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.03.2018
Mjesto: Omiš
Downloads: 413
Uploads: 9
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Yamaha SX 920, Genos
![]() |
![]()
Molim Vas brzinsku pomoć.Radi se o Yamahi Sx 920...e sad frend hoće da to sve ide na eksterni display.Negdi sam čita da u isto vrime ne može text i display zajedno.....Da stvar bude još gora on ima stare pc monitore s vga ulazom.....
Obeća sam mu i sad nema nazad.... I sad moram kupit,ne znam uopće šta da kupim....mogu li dva kabela pojedinačno usb to vga pa za svaki monitor il baš mora onaj adapter pa da preko njega ide sve.... Ako baš mora adapter,di da kupim koliko košta itd itd Vidio sam da je@casper stavio za Genosa na engleskom al ovde je malo specifična situacija Šta da radim 2 kabalea il adapter i koji...Hitno je,,,joša ako budem triba naručuvat,adio živote ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Barba, pa gdje je žurba
![]() Ja sam koristio ovaj model https://www.delock.com/produkt/61787...setLanguage=kr kupljen u Chipoteci davne 2017 za cca 50 eura. Bitno je da se nađe USB 2.0 jer neće raditi varijanta s 3.0. Nikakve varijante s "brikanjem" kablova neće raditi, možeš samo skurit USB port. Ovakav konverter ima sve opcije, VGA, DVI, HDMI Gdje to na brzinu kupiti? Pojima nemam .... Promijenjeno od casper (01.01.2025 u 20:31 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | grico (01.01.2025) |
![]() |
#47 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Nastavljam se na temu eksternog displaya za SX920 ...kako sam obeća frendu da ću mu sredit stigao je danas jedan model.Brzinski sam probao i ne radi,mada sam ulazio u postavke Yamahe.
Model adaptera je: HAGIBIS USB3.0 to HDMI+VGA+USB2.O U međuvremenu došao sam do podatka da ima nekih 10-tak kompaktibilnih adaptera di 100% radi na SX...a da je ostalo, lutrija Probao sam na VGA ne radi,onda sam probao na HDMI ne radi. E sad dal sam brzopleto to sve spojio il se stvarno radi o nekom "ŽNJ" ne znam...popodne ću malo konkretnije i detaljnije. Akoi ni to ne uspije nekog od Vas ću morat zamolit da mi pomogne kupit kompaktibilni adapter,jer kod nas u Dalmaciji inače se teže dolazi do takvih stvari. @casper molim te stavi link di si ti spaja 2 eksterna displaya i očekuj da ti se javim u vezi ovog problema...il ako neko ima bliže nek mi se slobodno javi,pa ćemo za detalje lako...Stvarno mi je muka što sam obeća,pa sad ćorak..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Napisao sam
Citat:
Mislim da bi ovaj trebao raditi ali ništa ne jamčim. https://www.adm.hr/delock-adapter-vg...61436/product/ Svog sam kupovao tako (ne nalazi se na popisu koji je Yamaha dala) da sam otišao u dučan (chipoteku), izvadio klavijaturu, spojio ekran i provjerio radi li. Ako želiš dva ili više ekrana na jednu klavaijturu onda je riješenje tablet, neka aplikacija poput Mobile Sheet, Yamaha MD-BT01 MIDI bluetooth adapter i spajaj na to koliko ekrana želiš. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Malo šetao po netu i naletih na kompaktibilne adaptere za eksterni display...sad dal im virovat ne znam...Screnshot je sa Yamahine stranice..
ako ko zna za još kakvu caku da ovo moje proradi bilo bi super...kud su stavili 2.0 kad je 3.0 već standard !? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.02.2019
Downloads: 269
Uploads: 0
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Yamaha adapter se usteka u Genos/Sx i dovoljna su dva (ako je potrebno u opšte da se imaju dva) tableta koja imaju blutut da bi mogli da i ja na svom i pevacica na njenom ekranu vidimo tekst? Ako he tako to je onda extra
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
genos, kofer, stickers, torba, transport, video out |
|
|