Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Treba mi!!!(Ritmovi, samplovi, boje...) > Ritmovi

Ritmovi Pitanja vezana za ritmove...

Alati tema Display Modes
Star 30.08.2019, 01:48   #9
zoblicaa
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 03.08.2019
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
zoblicaa ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od yamahapassion Pokaži Post
Evo ovako zvuci moj ritam za pa900 a verujem da bi tako radilo i na pa800. Ne zamerite na greskams pri sviranju, snimljeno nabrzinu samo da vidite kako ritam radi

https://youtu.be/UVVJYDGB_SA

Poz drug ritam zvuci perfektno. Imam jedan mali problem ne znam kako da ucitam ritam posto je tvoja novija a moja starija pa navodno je drugaciji proces ako mozes da mi posaljes ritam i objasnis kako da uradim to.
I uzgred poslusao sam snimak lupio lajk i sub 😊
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od Dell Pokaži Post
Najbezbolnija varijanta je naći ritam za jorgovane i varijaciju strofe ubaciti u neku rumbu, ali kako nisam imao vremena da ga tražim, sebi sam za Tyros iskucao brzinski traku bubnja, u perkusije stavio tomove na "rafal" i iskucao bas liniju.
Drug koji tyros imas i jel je laksi za rukovanje od korga. Na prosloj klav sam imao set al ovde nesto osnovno imam pa moram da sredjujem a malo se razumem.

Promijenjeno od zoblicaa (30.08.2019 u 01:54 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
zoblicaa je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 08:57

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije